Profile cover photo
Profile photo
syiera kama
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
make an interview to be fun:)
assalamualaikum and hi readers:) untuk mengisi masa lapang aku dri terbazir begitu sahaja aku nak share sikit things to do and not to do during an interview..dalam hidup aku dah tiga kali aku ditemuduga...first untuk masuk utp..second untuk ipg and third un...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
ex lincoln student:(
assalamualaikum and hi semua... so yeahhh...as stated above aku skrg dah pun menarik diri dari lincoln university college...atas alasan mendapat tawaran dalam bidang pergigian jugak...tapi di ukm.. so now mesti la nak cte pengalaman kat lincoln kan...series...
Add a comment...

Post has attachment
back to a hectic life
assalamualaikum and hi semua finally after more than a month tak update blog ,im back again as a student bukan lagi penganggur:) ehh ehh before that, nak wish selamat hari raya to all readers:):)maaf zahir batin:)baru ada chance nak ucap selamat hari raya.....
Add a comment...

Post has attachment
cause i love her too much
assalamualaikum readers:) HER?? "why her??" "cause she's de special one laa" pasal spe yg aku tgh cakap ni senanya..pasangan lesbian kah??HAHAHAMBAR..k k tak..it is actually about my belated friend, Alia Nabilah Binti Kamaruddin: ):):) seorang kawan yang ak...
cause i love her too much
cause i love her too much
syierakama.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded