Profile cover photo
Profile photo
November Styling
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Een witte prinsessenjurk in a-lijn met kleuraccent en sleep in tule. Het bovenstuk van de trouwjurk is afgewerkt met een sweetheart strapless halsuitsnijding afgewerkt met een rode boord en kant. De rode boord loopt aan één zijde door en geeft een asymmetrisch uitzicht aan de bruidsjurk. Het bovenstuk van de bruidsjurk bevat plooien die samenkomen in een grote bloemapplicatie bezet met strass steentjes en voorzien van hetzelfde kleuraccent.
Add a comment...

Post has attachment
Een witte vintage geïnspireerde korte strapless bruidsjurk met asymmetrische afwerking. Het bovenstuk van de trouwjurk heeft een vierkante strapless uitsnijding en is afgewerkt met gekruiste stroken of banden en ceintuur. De onderkant van de trouwjurk gaat breed in a-lijn of baby doll belijning vanuit de hoge taille met tule tot knie lengte, waarbij het stof van het bovenstuk een asymmetrische tweede laag vormt.
Add a comment...

Post has attachment
Een witte retro trouwjurk in lichte a-lijn met sleep. Het bovenstuk van de bruidsjurk is volledig bedekt met kant en heeft een lichte sweetheart uitsnijding waarbij het kant verder een hoge v-hals vormt met kraagje, en het bovenstuk voorziet van mouwen. Het bovenstuk loopt met plooien uit tot een sleepje op heuphoogte. De bruidsjurk is verder afgewerkt met een sleep.
Add a comment...

Post has attachment
Een witte korte bruidsjurk op knie lengte overtrokken met kant. Het bovenstuk van de kokerjurk heeft een vierkante halsuitsnijding waarbij de bandjes voorzien zijn van een kapmouwtje in kant. De top is verder afwerkt met een ceintuur.
Add a comment...

Post has attachment
Een tweedelige halterjurk in a-lijn met een gekleurde rok als kleuraccent. De top van de bruidsjurk heeft een hoge v-hals met halter halsuitsnijding, en is verder afgewerkt met strass steentjes, kant en parels. De asymmetrische rok van de trouwjurk bestaat uit 2 lagen, een laag tule en tafetta, en eindigt met een lichte sleep.
Add a comment...

Post has attachment
Een witte trouwjurk in a-lijn met sleep. De bruidsjurk heeft een lichte sweetheart halsuitsnijding die afgewerkt is met een boord, en voorzien is van bandjes in kant die tot over de schouder komen. Het bovenstuk van de trouwjurk is verder afgewerkt met plooien in twee richtingen die verder overgaan op de onderkant. De bruidsjurk is verder afgewerkt met een sleep.
Add a comment...

Post has attachment
Een trouwjurk met empirelijn die mooi bol uitvalt en voorzien is van sleep. De bovenkant van de bruidsjurk vormt een vierkante halsuitsnijding, waarbij de bandjes de functie van kapmouwtjes opnemen. De hoge taille wordt hier versierd met een ceintuur en strik, waarbij de plooien van de top samenkomen in de strik. De onderkant van het trouwkleed is eveneens van plooien voorzien vertrekkend vanuit de taille, en eindigt met een sleep.
Add a comment...

Post has attachment
Naast bruidsjurken op maat biedt November Styling de mogelijkheid om bestaande bruidskleding te laten vermaken.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded