Profile cover photo
Profile photo
Bob Glitter
154 followers -
Bob Glitter er ikke din ven
Bob Glitter er ikke din ven

154 followers
About
Bob's posts

tænker, at folk burde supplere #NotAllMuslims med #AllTerrorists.

Post has attachment
ser, at terroristen blev afbukset for rullende kameraer. En krænkelse af muslimer! De kan jo ikke klare, at nogen ser deres bare tissemænd.
Photo

maner til besindighed, for vi ved jo ikke, om det var terror, eller om borgmesteren bare har skudt valgkampen i gang.

Post has attachment
spottede blackface i Forsidefruer. Har disse rige, hvide kvinder intet lært af al lidelsen i det farvede holocaust, som KiMs antændte?
Photo

tænker, at alle økse- og macheteangrebene i Tyskland må skyldes ekstremister, der er skabt af de allieredes bombninger under 2. Verdenskrig.

bemærker, at hvis Mette siger, en deltager er smuk, er vedkommende enten grim eller fed eller begge dele. Og ja, Bob ser X Factor. 

Post has attachment
må beklage, at han har indset, at feministerne har ret.

Kvinder klager over, at der ikke eksisterer ligeløn mellem kønnene. Med andre ord, at kvinder bliver underbetalt sammenlignet med mænd. Et af argumenterne mod denne påstand er, at hvis kvinder virkelig er underbetalte, så ville virksomheder ansætte den billige, kvindelige arbejdskraft og dermed være i stand til at udkonkurrere de firmaer, der er tynget af dyre mandelønninger.

Men argumentet er desværre ugyldigt.

Det er nemlig komplet umuligt at ansætte en masse kvinder og sætte dem til at arbejde sammen. Det hele ender i et inferno af interne splittelser, klikedannelser, jalousi og hakkerier. Gør dig selv en tjeneste og læs nedenstående artikel, hvor en kvinde fortæller om sin oplevelse med at lede et produktionsselskab, der kun ansatte kvinder. På trods af sin forudsigelighed er fortællingen hysterisk morsom.

Man hører ofte, at hvis alle lande blev ledet af kvinder, ville vi få fred i verden. Bob siger, at hvis alle lande blev ledet af kvinder, ville vi se avisforsider med smilende, kvindelige ledere, der giver hånd på verdensfred i FN, mens landene hver især pludselig ville opleve tilsyneladende uprovokerede bagholdsangreb fra fjendtlige eliteenheder. Konflikterne ville eskalere og bryde ud i lys lue, alliancer ville falde og genopbygges på ny i cykler af otteogtyve dages varighed, og til sidst ville kloden eksplodere i total termonuklear krig.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1168182/Catfights-handbags-tears-toilets-When-producer-launched-women-TV-company-thought-shed-kissed-goodbye-conflict-.html


hader denne dag, hvor kvinder ævler om ligeløn, som i virkeligheden er mereløn, eftersom de er mere syge og prioriterer anderledes end mænd.

Post has attachment
illustrerer lige forskellen mellem republikanere og demokrater i kunstneres øjne:

Ben Carson, Trumps boligminister, omtalte forleden afrikanske slaver, som blev tvunget til USA, som immigranter. Det fik adskillige skuespillere og musikere op i det røde felt.

Obama har dog også omtalt slaver som immigranter, men det fik ikke nogen til at reagere.

Med andre ord: Det er ikke vigtigt, hvad der bliver sagt. Det er vigtigt, hvem der siger det. Man kritiserer ikke Obama. Når Obama har kaldt slaver for immigranter, så er det altså i orden at kalde slaver for immigranter.

(Opslaget er rettet, da jeg misforstod dele af historien. Sådan er vi Trump-tilhængere. Alt for hurtige på aftrækkeren.)

http://www.dailywire.com/news/14201/outraged-celebrities-apologize-after-finding-out-frank-camp

Post has attachment
synes, at de stakkels unge, der blev angrebet af politiet i går, skal have dette hus, hvor de til fulde kan udvikle og udleve deres ideer.
Photo
Wait while more posts are being loaded