Profile cover photo
Profile photo
CINEGETICAT la revista de caça de Catalunya
14 followers -
Estem allà on hi ha caça
Estem allà on hi ha caça

14 followers
About
Posts

Post has attachment
Aquest cap de setmana tens una cita a la X Fira del Caçador de MASDENVERGE
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Llegir caça ens fa millors!
Add a comment...

Post has shared content
Quadre resum ordre de vedes 2017 - 2018
Som-hi!!!!
els quadres resum de la nova temporada de caça 2017 - 2018
Add a comment...

Post has shared content
A l'editorial parlem del crim d'Aspa, un crim injustificat que col·lectiu caçador rebutja totalment.
Tot el suport a familiars i amics dels Agents assassinats. Els caçadors NO som terroristes, RESPECTA LA CAÇA! #maimés
Add a comment...

Post has attachment
La primera revista de 2017
cinegeticat en estat pur!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En concordança al meravellós article elaborat pel SEFaS en la seva secció de "Salut Animal" a la revista Cinegeticat de desembre, on tracten la caça de trofeu i ens expliquen que és una assignatura pendent dels caçadors per la seva falta de coneixements en molts casos, el fotògraf professional, Mikel Arrazola plasma a la portada de la revista un espectacular cérvol de cornamenta excepcional.

A l'apartat "caça news", pots trobar la crònica de la batuda del grup de joves "Narinan" al vedat de Lladó, on es va superar el rècord de caps de bestiar abatuts en aquesta societat. També podràs llegir la crònica de la munteria que van realitzar a Toledo alguns dels membres del grup "Seti.cat" i el relat de la 14a Cacera de les dones, aquest cop efectuada al municipi de Sant Miquel de Campmajor on van participar 33 caçadores de tota la geografia catalana. Realment una perfecta i harmoniosa festa molt ben organitzada.

Moises Boza ens parla en la seva secció "En un Hide" del RETORN AL FUTUR, i ens mostra com ha evolucionat l'home i la caça per sobreviure i arribar als temps actuals, posant l'accent especial en la modalitat de la caça amb arc.

L'advocada i col•laboradora de la revista, Anna Pla ens explica com i en qui recau la responsabilitat dels accidents de trànsit produïts per espècies cinegètiques, depenent de diferents situacions.

Ricard Marquès, en la seva secció "Dr. Calibre", ens explica la importància que té la cura i manteniment de manera periòdica de les armes perquè aquestes no ens defraudin durant les jornades de caça i / o de tir. Un interessant article que cal recordar de tant en tant.
A la secció "A la Talaia", Carlos Ros fa un homenatge als artesans del cuir i ens explica la importància d'aquest material a la falconeria.

Albert Pou, a la secció "Rastrejant la genètica" ens presenta la raça BRIQUET GRIFFON VENDÉEN i entrevista al gallec José Manuel Costa que treballa amb aquesta raça per a la caça del senglar des del 2006 amb magnífics resultats.

A "Racó Gourmet", el xef Toti, ens delecta un cop més amb un exquisit plat elaborat amb carn de caça, aquest cop: LLOM DE CÉRVOL A LES 5 PEBRES.

…i moltes més seccions i fotos dels subscriptors ...

L'Equip de CINEGETICAT us desitja BONES FESTES i FELIÇ ANY NOU!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La revista dels caçadors i les caçadores!

Parlem de caça?

Vine i participa, entre tots defensarem i potenciarem millor la nostra afició. Visca la caça #lacaçaésvida
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Novembre volant!
En aquesta edició anem més a fons sobre què fem amb la carn de caça, estrenem secció sobre paranys, comparem el Teckel amb el Baviera, fem balanç de la temporada becadera i molt més
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La revista 15, presentant el nou president de la FCC, la problemàtica dels fringíl·lids, el podenco paternino, les novetats de l'ordre de vedes,... i degustant un plat elaborat amb tórtores!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La revista 14, parlant del zel del cabirol, els incendis, els parcs d'entrenament de gossos de rastre, la futura llei de caça,... i molt més!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded