Profile cover photo
Profile photo
Aziha Ismail
About
Aziha's posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum.. Lama sangat rasanya tinggal blog ni, kalau la ni rumah kan maunya berhabuk sampai tak boleh masuk rumah, hehe lebih kurangla kan? Perkembangan aku sekarang aku masih belajar lagi... sedar tak sedar dan semester 4 dah aku tinggal satu semes...

Post has attachment
ya Allah aku rindu dia!
Assalamualaikum, Hari ni dah masuk 3 hari aku dan dia xcakap,whatsaap pun 2,3 patah... Semalam aku rindu sangat kat dia,sampai-sampai aku menangis atas sejadah,aku selalu doa kat Allah supaya hapuskan dia dalam ingatan dan hati aku,tapi selalu tak boleh nak...

Post has attachment

Post has attachment
Perginya sebuah cinta dalam hati
Assalamualaikum, Selamat pagi,Pagi hari yang sunyi di rumah dan dihatiku, Perasaan yang xtahu nak diungkapkan macam mana,sedih pun ada ,gembira? Ada la sikit sebab semua dah berakhir..Alhamdulilah,aku tahu selama ni dia tak pernah sayang aku rupanya,hanya m...

Post has attachment
Diari hati😘😘😘😘😘
Assalamualaikum... Hari khamis...dah 3 hari aku dekat jb...alhamdulilah homesick tu dh kurang skit...tpi kalau time lpas solat nak doa tu..pejam je mata bayangan umi & ayah tengah solat tu ada,subahanallah sayunya hati...tiada kata yang mampu aku ungkapkan ...

Post has attachment
Biarkan kawan tu dia bukan sahabat..
Assalamualaikum.... Hari ni hari kedua aku di Johor ...terasa kosong,kosong..sedih ada juga Masih teringatkan rumah,my soul still at home..hari ini ada satu je kelas tu pom kelas ganti ari khamis sebab lecturer nak habiskan practical work untuk electrical c...

Post has attachment
Aku & airmata
Assalamualaikum... Hai korang,apa khabar? Korang sihat? Aku hari ni baru je sampai johor..ya allah tuhan je tahu aku sedih ,aku rindu umi,ayah & family even 2minggu bagi aku tu tak  cukup langsung waktu aku bersama umi,ayah & family....ya allah penat nya ra...

Post has attachment
Tiket Oh Tiket
Assalamualaikum, tengah buat ape tu? haha ,sebenarnya aku tak de ape -ape nak tulis tapi aku rasa macam nak share pasal tiket bas je,for your information semua bas dah kehabisan tiket balik,mujur la aku sempat beli kalau tak terpaksa duk johor ni,arghh tak ...

Post has attachment
Rakan Vs Sahabat
Assalamualaikum.. Lama nya tak bercoret di dalam ni...korang sihat? hari ni aku nak cite pasal rakan dan sahabat..Indah kan kalau sahabat tu ramai bukan rakan yang ramai...Ya allah yang maha kuasa sesungguhnya setiap yang berlaku itu ada hikmah..Kehidupan i...

Post has attachment
Stay di Politeknik @ terima tawaran ke SPA8?
Assalamualaikum... Lama sudah aku tak menulis ni...dah bersarang dan berhabuk sudah blog aku ni..ok here aku nak cite pada 16/06/2014 aku telah menerima tawaran dan mendaftarkan diri di politeknik premier ibrahim sultan ,aku boleh cakap memang excited la bo...
Wait while more posts are being loaded