Profile cover photo
Profile photo
Farsha S
1 follower
1 follower
About
Farsha's posts

Post has attachment
Kembali Padaku 2
“Wah, akak beli KFC
lah… Ibu! Akak dah balik bu.” Adra
hanya tersenyum lebar apabila kepulangannya disambut girang oleh adik
bongsunya, Izzah. “Apa
bising-bising nak?” soal Puan Zainab. Dia mengelap tangannya yang basah di
hujung kain batiknya. “Akak
ni, be...

Post has attachment
Kembali Padaku 1
Assalamualaikum, hai :) Alhamdulillah hari ni ada kelapangan sikit nak update blog. Hari ni nak share bab 1 pulok. Before that, meh klik [SINI] sat.... okay good. thanks. now, jom layan ! -------------------------------------------------------------------...

Post has attachment
Kembali Padaku
Assalamualaikum, Seperti yang you all sedia maklum, dalam entry sebelum ni pun dah mention. cerita KYK tu akan dihentikan buat sementara waktu disebabkan beberapa faktor. Before that, atas saranan beberapa insan istimewa dalam hidup maka dengan ini, (sehhh ...

Post has attachment
SORRY FOR THE VERY LONG BREAK
ASSALAMUALAIKUM HAI Okay, actually dah lama DE tak open blog ni. almost.. emm... dari last update until now *kira sendiri disebabkan... SEJUJURNYA, cerita Kau Yang Kupilih akan DIHENTIKAN buat sementara waktu sehingga *masih belum diketahui disebabkan berla...

Post has attachment
Kau Yang Kupilih 6
Bab 6 Assalamualaikum readers, Jom tolong De penuhkan tabung :) just klik > HERE < and you're done! thanks a lot guys! Balik dengan muka
cemberut. Nabila kalah lagi. Barang-barang yang dibelinya tadi di keluarkan.
Kalau diikutkan hati, hatinya sudah tawar u...

Post has attachment
Kau Yang Kupilih 5
Bab 5 Assalamualaikum readers, memandangkan banyak sangat yang request nak bab seterusnya, here you go. Lepas ni mungkin update agak lambat sedikit, bukan TAK UPDATED tau, lambat sikit aje... hope you all bersabar lah eh, menunggu. Oh, before that, boleh ta...

Post has attachment
Kau Yang Kupilih 4
Bab 4 Assalamualaikum, DE minta jasa baik you all untuk ke --> SINI   klik tau! Thanks, anda semua banyak membantu. Okay jom baca Kau Yang Kupilih bab 4.... Sinaran mentari
menerobos dari celah langsir mengganggu tidur. Tapi mata masih terlalu berat
untuk...

Post has attachment
Kau Yang Kupilih 3
Bab 3 Nabila membatalkan
niatnya meminta maaf. Huh, kenapa dia lagi? Jodoh? Ish. Gila apa nak jodoh
dengan dia ni? Perang hatinya. Jejaka yang kelihatan santai bergaya dalam
t-shit Polo biru itu menjeling geram. “Kenapalah
kau ni menyemak di sini… dah tu as...

Post has attachment
Kau Yang Kupilih 2
Bab 2 Nabila duduk di taman
belakang rumah, sambil membelek iPhone barunya. Berkenaan gadget baru itu,
teringat pula kisah pergaduhan dengan mamat bajet hot yang bukan sekali, tapi
dua kali.             “Spoil mood aku!” renggusnya. Lincah
tangannya berbala...
Wait while more posts are being loaded