Profile cover photo
Profile photo
Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet
45 followers -
Klusbedrijf Amstelveen - Uw Persoonlijke vakman bij u in de buurt
Klusbedrijf Amstelveen - Uw Persoonlijke vakman bij u in de buurt

45 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Artikel uit Amstelveens Nieuwsblad – Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet, uw vakman voor al uw verbouwingen!

https://amstelveensnieuwsblad.nl/deel-je-nieuws-artikel/klusbedrijf-amstelveen-oscar-imanuel-van-vliet-uw-vakman-voor-al-uw

AMSTELVEEN ­ Al ruim 9 jaar runt Oscar Imanuel ­ van Vliet zijn klusbedrijf, eerst onder de franchise formule van De Klussenier en nu onder zijn eigen naam Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet in de omgeving van Amstelveen. Door de jaren heen is Oscar bij zijn klanten bekend geraakt als een vriendelijke en betrouwbare vakman.

Hoe pakt deze veelzijdige vakman dit aan? Neem bijvoorbeeld een badkamerverbouwing, waarom spreekt een badkamer verbouwing Oscar zo aan? Oscar: “Een opdracht waarbij een complete badkamer gerenoveerd of geïnstalleerd moet worden komt mijn veelzijdig vakmanschap tot zijn recht. Het uiteindelijke resultaat en daarbij de tevreden klant, dat is waar ik het voor doe!”. Ook in het traject voor de verbouwing kan Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet een grote rol spelen. Oscar hierover: “Het kiezen van de perfecte badkamer is voor veel klanten een ingewikkeld traject. Kijkend naar de mogelijkheden is dit niet verwonderlijk. Ik adviseer hier graag over, ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werk ik samen met verschillende preferred suppliers zoals Bouwcenter Blauwhoff, Baderie Verlaan, Sanitair Winkel, Warmteservice en Technische Unie, die tevens gespecialiseerd zijn. Ik ga graag samen met de klant op pad om hun te adviseren om zo hun ‘droombadkamer’ uit te kiezen. ”

Wat maakt Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet anders dan andere klusbedrijven? Oscar: “Ik probeer mijzelf te onderscheiden door mijn klanten een zo positief mogelijke ervaring te geven door persoonlijke aandacht en begeleiding. Al tijdens de eerste afspraak adviseer ik klanten over hoe hun verbouwing of klus het beste kan worden aangepakt en waar rekening mee te houden. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden betrek ik de klant bij de uitvoering. Ik let graag op details, iets wat ik heb geleerd in de tijd dat ik bij een designbedrijf werkte. Het spreekt vanzelf dat ik rekening houd met het huis en zijn bewoners.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet. Oscar geeft vooraf een vrijblijvende offerte, rekent geen voorrijkosten en klanten ontvangen 6 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Hij is bereikbaar op 06 ­ 13429009, 020 ­ 8890843 en via klusbedrijfamstelveen@gmail.com.
Kijk voor meer informatie op www.oscarimanuel-vanvliet.nl.
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Verbouwing penthouse Klusbedrijf Amstelveen
In Amstelveen Zuid hebben wij een, eerste zeer gedateerde, penthouse verbouwd in een modern en zeer luxe woning voorzien van diverse zeer vooruitstrevende gebruiksgemakken. We hebben gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en tevens is nagedacht over duurzaamheid. De uitstraling is strak maar ook warm door het gebruik van houten eyecatchers. Maar naast deze belangrijke uitgangspunten was genieten ook een belangrijke pijler.

http://www.oscarimanuel-vanvliet.nl/projecten/verbouwing-penthouse-klusbedrijf-amstelveen/
Add a comment...

Post has attachment
Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet (voorheen De Klussenier)

Altijd fijn als klanten tevreden zijn! Fijne dag allemaal.

Esmee Noben schreef:
23 april 2018 om 11:52
Naar alle tevredenheid heeft Oscar voor mij een grote kledingkast opgezet. Prettige communicatie, goede service en kwaliteit en prettig in de omgang. Ook denkt hij mee met andere klussen waar men tegen aan loopt, wat heel handig was voor mij in een verhuizing. Ik kan iedereen aanbevelen om met Oscar te werken!

http://www.oscarimanuel-vanvliet.nl/referenties/#comments

#klusbedrijfamstelveen #Klussenbedrijfamstelveen #oscarimanuelvanvliet #badkamerspecialist #whatelse #verbouwen #verbouwing #klussenier #parool #detelegraaf
Add a comment...

Post has attachment
Kijk ook eens op de Facebookpagina van Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet voor inspiratie, tips en nog veel meer.

https://www.facebook.com/klusbedrijfamstelveenoscarimanuelvanvliet/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded