Profile cover photo
Profile photo
Bonton Beauty Center
15 followers -
www.salonbonton.ro
www.salonbonton.ro

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Saloanele de înfrumusețare sunt în momentul de față unele dintre cele mai vizitate locații atât de către bărbați, dar mai ales de către femeile preocupate mereu de aspectul lor exterior. Salonul de înfrumusețare Bonton Beauty & Medical Center, situat în sectorul 3 al capitalei este format dintr-o echipă de profesioniști, cu o experiență de peste 12 ani pe piața serviciilor de înfrumusețare, astfel că reprezintă cea mai bună alegere pe această nișă.

https://www.promoafaceri.com/informatii/comunicate/Stil+de+viata/Bucur%C4%83-te+de+servicii+de+%C3%AEnfrumuse%C8%9Bare+de+cea+mai+bun%C4%83+calitate+la+salonul+Bonton-8327
Add a comment...

Post has attachment
Serviciile de înfrumusețare reprezintă pe lângă o necesitate în zilele noastre o bună metodă de relaxare și de încărcare cu energie pozitivă. Fiecare dintre noi merită, din când în când, să se bucure de serviciile profesionale oferite de un salon de înfrumusețare, fie că vorbim de femei, bărbați sau chiar de copii.

http://www.articoleonline.info/meriti-o-clipa-de-relaxare-si-de-incarcare-cu-energie-la-salonul-de-infrumusetare/
Add a comment...

Post has attachment
Saloanele de infrumusetare sunt din ce in ce mai multe la numar si cu siguranta 7 din 10 femei merg cel putin 1 data pe luna la un astfel de salon, fie ca merg pentru un machiaj profesional, o coafura, pentru epilare definitiva sau pentru un simplu masaj de relaxare.

https://lifecare2013.wordpress.com/2017/11/01/masajul-asiatic/
Add a comment...

Post has attachment
Masajul traditional thailandez este un tratament minunat, energizant si echilibrat. Radacinile masajului thailandez dateaza de la fondatorul practicii, Shivago Komarpaj, medic si prieten al lui Buddha. Textele medicale antice au fost sculptate in piatra pentru a pastra traditia masajului thailandez putand fi vazute pe peretii templului Wat Pho din Bangkok.

https://comunicatex.wordpress.com/2017/10/19/masajul-thailandez/
Add a comment...

Post has attachment
Masajele asiatice au devenit foarte cunosute si cautate atat de domni ca si de doamnele care doresc sa se relaxeze prioftand de minunile diverselor tipuri de masaj, printre care si masajul thailandez.

https://afaceribuneromanesti.blogspot.ro/2017/11/cateva-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le.html
Add a comment...

Post has attachment
Termenul de “masaj sportiv” ne duce în primă instanță cu gândul la tehnici de recuperare și la tratamente aplicate în mod profesionist sportivilor de performanță, fie pentru ca aceștia să dea randament mai bun în competiții, fie pentru a se reface după un efort fizic mai îndelungat sau după accidentări.

https://www.salonbonton.ro/blog/masajul-sportiv-un-tratament-care-nu-se-adreseaza-doar-sportivilor-de-performanta/
Add a comment...

Post has attachment
Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat.

www.salonbonton.ro
Add a comment...

Post has attachment
Impachetarile la rece sunt tratamente recomandate in special persoanelor cu probleme vasculare, varice si in cazul celor cu fragilitate capilara, care nu pot incerca termocuvertura, un alt tratament oferit de salonul nostru.
Add a comment...

Post has attachment
Luna aceasta ai toate motivele sa incepi ‪Epilarea Definitiva‬:
- la orice sedinta cumparata primesti 50% reducere la a doua
- epilarea definitiva actioneaza eficient si pe piele bronzata
- poti sta la plaja fara grija parului nedorit si rebel
- tratamente efectuate de medici si specialisti acreditati
Suna pentru detalii la: 0725 482 402 sau scrie-ne pe adresa: contact@salonbonton.ro
www.salonbonton.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
‪Sprancene‬ perfecte prin ‪microblading‬, cu ajutorul tehnicienilor ‪#‎Bonton‬!
Pret: 800 lei (include retusul si intretinerea)
Programari: 0725 482 402
Detalii pe: www.salonbonton.ro
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded