Profile cover photo
Profile photo
Vulcom Brasov
7 followers -
Simbolul imbinarii durabile!
Simbolul imbinarii durabile!

7 followers
About
Posts

Post has shared content
Originally shared by ****
Tocatorul pentru deseuri Lindner Komet este robust, sigur si durabil. Este destinat tocarii urmatoarelor tipuri de deseuri: deseuri menajere voluminoase, deseuri comerciale si industriale, hartie si carton, materiale plastice, cauciuc si anvelope, textile, cabluri si resturi de calculatoare. Detalii gasiti aici: http://www.danubiatec.ro/produsele-noastre/tocatoare-secundare/komet/
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Hti Romania comercializeaza o gama larga de fitinguri: fitinguri de polietilena, GRP, din fonta ductila, din ceramica, PVC, fitinguri din inox, carbon si otel carbon.
Add a comment...

Ştiaţi că…

Ficusul clasic sau Ficus Elastica, planta ornamentală pe care o creştem unii dintre noi în apartament, conţine latex, o substanţă lichida şi albicioasă din care se obţine cauciucul?
Pe lângă acest aspect, foarte important pentru industria cauciucului, ficusul despre care vorbim are şi proprietăţi purificatoare ale aerului.
Astfel s-a constatat, în urma unor teste, că îndepărtează substanţele chimice (in special, formaldehidele) din mediul înconjurător.
Add a comment...

Stiati ca….

Garniturile si covoarele din cauciuc fac parte din categoria materialelor de vitalitate pentru o nava maritima sau fluviala. La ce se refera vitalitatea unei nave? Aceasta este definita de specialisti ca fiind capacitatea acesteia de a-si mentine caracteristicile tehnice, de exploatare si proprietatile nautice in conditii de avarie.
Deci, chiar si in situatia in care nava are probleme tehnice, existenta garniturilor de  cauciuc contribuie la mentinerea navei intr-o stare de functionare cel putin minima.
V-ati fi gandit ca un obiect atat de neinsemnat, la o prima vedere, cum este garnitura din cauciuc sa aiba un rol atat de insemnat?
 
Vulcom poate satisface nevoia de garnituri din cauciuc din acest domeniu de activitate. Nu ezitati sa ne contactati!
Ne gasiti online pe www.garnituri-cauciuc.ro sau in Brasov, localitatea Sanpetru, pe strada Republicii, nr. 163.
Add a comment...

Post has attachment
Garnituri profilate sau chedere - garnituri de cauciuc ce sunt utilizate la etanşarea şi protejarea ferestrelor, a uşilor, precum şi a diferitelor echipamente din industrie.
Compoziţia garniturilor profilate poate fi pe baza de cauciuc nitrilic, cauciuc etilen-propilenic, cauciuc siliconic sau pe bază de cauciuc alimentar.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi: http://www.garnituri-cauciuc.ro/garnituri-profilate-chedere.php
Add a comment...

Post has attachment
Inelele de tip O sunt utilizate de obicei la etanşări fixe şi mobile, pentru mişcări de translaţie şi de rotire alternativă, în medii hidraulice şi pneumatice.
Datorită amestecului de cauciuc de diferite calităţi şi durităţi, inelele de tip O, au o rezistenţă la produse petroliere (ulei hidraulic, uleiuri minerale, unsori consistente etc.) precum şi impermeabilitate bună la gaze etc.

Pentru mai multe informaţii sau comenzi vă rugăm accesaţi: http://garnituri-cauciuc.ro/inele-o.php
Add a comment...

Post has attachment
Garniturile canelate sunt utilizate în general la etanşări pneumatice sau hidraulice. Datorită compoziţiei, garniturile canelate prezintă o rezistenţă bună la produse petroliere precum: ulei hidraulic, uleiuri minerale, motorină etc., cât şi o impermeabilitate bună la gaze.

Garniturile canelate sunt de diverse tipuri:
-         garnitură canelată tip "U";
-         garnitură canelată tip "UE";
-         garnitură canelată tip "UI";
-         garnitură dublu canelată ( Inel "X");
-         garnitură canelată tip "K alezaj"( Inel "K alezaj");
-         garnitură canelată tip "K arbore"(Inel tip "K arbore");
-         inel raclor;
-         set manşete tip "V".

Pentru mai multe informaţii sau comenzi, vă rugăm accesaţi: http://www.garnituri-cauciuc.ro/garnituri-canelate.php
Add a comment...

Post has attachment
Istoria cauciucului – de unde şi de ce?

Pentru mulţi dintre noi cauciucul a devenit un material banal, iar alţii poate nu-şi pot imagina viaţa fără acesta, fiindu-le extrem de util în diverse activităţi zilnice. De la un simplu elastic de prins borcane până la arhicunoscutele anvelope, fără de care deplasarea vehiculelor noastre nu ar fi posibilă, cauciucul s-a afirmat pe piaţa mondială contribuind consistent la dezvoltarea întregii omeniri.
Astăzi, din cauciuc se produc garnituri profilate, garnituri canelate, burdufuri, manşoane, garnituri electroizolante şi multe alte tipuri de elemente şi articole din cauciuc care se fabrică prin procesul de profilare (extrudare) sau de vulcanizare în matriţă.

citeste mai mult: http://www.garnituri-cauciuc.ro/istoria-cauciucului.php
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded