Profile cover photo
Profile photo
Syamimi Azmi
66 followers
66 followers
About
Syamimi's posts

Post has attachment
Dugaan
Assalamualaikum, hai dearies! Apa kabar? Dah lama aku tak bukak blog ni, dah berhabuk dah pun. Bukan tak nak bukak, tapi kekangan masa yang begitu singkat untuk aku luangkan masa berblog semasa pengajian. Alhamdulillah, hari ni aku dah free dari sebarang as...

Post has attachment
Cemburunya Aku!
Assalamualaikum dearies!  Apa khabar? Harap korang sentiasa dalam rahmatNya. Fuhhhh, dah lama tak bukak blog, dah berhabuk dah ni.. hurmm, nak buat camne, tuntutan seorang pelajar universiti yang sentiasa sibuk dengan assignment. Alhamdulillah, malam ni sem...

Post has attachment
Student Life 1
Assalamualaikum dearies! BUSY! hehe..macam biasa laa, student life. Dah masuk minggu kedua, makin banyak laa assignment yang perlu diberi perhatian. Kesian blog aku. Sob3! Agak banyak dugaan untuk aku sem ni, tapi inshaAllah, aku boleh laluinya dengan izin ...

Post has attachment
Liebster Award dari blogger Nadhira Kaz
Assalamualaikum dearies!  Hari nie, bukak je blog, aku di tag Nadhira Kaz untuk Liebster Award. Wow!!! First time tau untuk aku main jawab-jawab soalan. Hehe, btw thank you awak! 1) Apakah novel kesukaan anda? Sebenarnya banyak novel yang aku suka, tapi nov...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hari 10 : Apa ada dalam beg tangan anda
Assalamualaikum dearies! Hari ni aku nak buat pembedahan.Hah??? Hehe, bukan bedah badan orang, tapi BEG TANGAN aku sendiri! Haha.. untuk cabaran kali ini, setelah sekian lama aku tidak membongkar rahsia beg tangan aku sendiri, hari ini aku telah menemui har...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hari 9 : 5 lelaki yang menarik perhatian anda
Assalamualaikum dearies! Hurmmmmm.. sangat mencabar jugak cabaran kali nih. Hehe, untuk sape-sape yang nak cuba ambil perhatian aku, kena laa ada ciri-ciri tertentu. Of course! Apa dia? Nahhhhhh... 1) Jaga solat.Biasanya aku akan sangat tertarik lelaki yang...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hari 8 : 5 lagu cinta kegemaran anda
Assalamualaikum dearies! Penat nak mengejar dengan blogger-blogger lain dalam cabaran kali ni. Tapi, it's okay, I will do my best. Untuk cabaran kali ni, berkisar mengenai lagu CINTA. Wow!!! Love songs, memang kegemaran kitalah kannn.. apa taknya, lagu-lagu...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hai 7 : Sejauhmana pendidikan itu penting bagi anda
Assalamualaikum dearies! Wahhh!!! Cabaran ini agak mencabar aku, kenapa tidak, aku ni bakal CIKGU! Bagi aku senndiri, 'Pendidikan',  adalah satu proses yang takkan pernah tamat dalam kehidupan semua orang. Pendidikan mempunyai impak yang sangat besar ke ata...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hari 6 : Apa yang saya makan hari ini
Assalamualaikum dearies! Perghhhh, dah beberapa hari aku tak bukak blog kesayangan aku ni, sebab apa? Sebab sem baru dah bukak. So, busy laa sikit dengan nak daftar course outline bagai. Ok, semua tu berjalan dengan lancar buat masa sekarang. Doakan terbaik...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari / Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih
Assalamualaikum dearies! Hurmm, agak terkedu untuk cabaran kali ini, apa tidaknya, aku tak punya kekasih sebelum ni.Apa-apa pun, kalau laa aku ada bekas kekasih, maybe aku akan cakap: 1. Terima kasih sebab sudi hadir dalam diri ini even hubungan kita tak ke...
Wait while more posts are being loaded