Profile cover photo
Profile photo
DH april
102 followers -
Malaysian , in relay
Malaysian , in relay

102 followers
About
DH's posts

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
24.4. CUTI !
Guys , wow happy la korang kan. 24hb april ni korang cuti. Tahniah malaya ! Hihihi pada tokey yang tamak tu korang jangan pulak buat derk aje. Cuti tetap cuti . Lepas cuti pekerja wajib datang kerja kalau badan sihat ! Hahaha itu pun nak ajar ke tokey ? Aku...

Post has attachment
Public
HOBI DAH TUKAR
Guys .. sejak jadi bukan wanita biasa ni , korang nak tau tak satu perangai pelik aku ? Aku dah giler khinzir kalau nampak bunga tulip !  kalau dulu , aku nampak motor kawasaki je aku cair , sekarang tukar dah ! Nampak bunga je aku jerit ! Ya Allah !! Tuuuu...

Post has attachment
Public
HOBI DAH TUKAR
Guys .. sejak jadi bukan wanita biasa ni , korang nak tau tak satu perangai pelik aku ? Aku dah giler khinzir kalau nampak bunga tulip !  kalau dulu , aku nampak lawasaki je aku cair , sekarang tukar dah ! Nampak bunga je aku jerit ! Ya Allah !! Tuuuuuulip ...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
FIRST !
Salam 1 rejab buat semua. 🍒🍒🍒Mulalah versi baru ,episod baru dlm kehidupan aku sebagai seorang wanita yang bukan biasa-biasa pada hari ini. Sebagai permulaan tak banyak bakal aku taip sebab mata aku dah berat giler  . Apa pun  guys ,untuk pengetahuan kor...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
AKU YANG SEKARANG
Selamat pagi  guys , 👜💼🎒 sejak dah tak jadi awek bengkel  sekarang ini , aku dah tak lincah macam dulu lagi guys . Semua aktiviti aku buat dengan hati2 dan slowly. Sebab ? Sebab aku dah tak kuat macam dulu. Maybe korang ada baca pasal doa mengubah takdir...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded