Profile cover photo
Profile photo
Linda Yusoff
40 followers
40 followers
About
Linda Yusoff's posts

Post has attachment
Durian Crepe 27/11/15
Alhamdulillah, 40packs durian crepe berjaya di buat sejak Subuh tadi. 28packs customer dari selayang. Beli tester 1 pack terus order 28packs nak bawa balik kampung. another 12packs sold during CBS at Wangsa Maju also, 10packs homemade takoyaki. sampai lupa ...

Post has attachment
Batik Songket Sarawak 2015 in SINAR HARIAN
Terima kasih SINAR Harian kerana sudi memilih dan menemuramah kami utk ruangan KONSUMER TRENDY keluaran hari ni 28 October 2015. Syukur Alhamdulillah.. Ada yang berminat nk dpatkan Batik Songket Sarawak yang tengah hot meletop ni? meh contact saya Linda +60...

Post has attachment
Berita Sedih - 28 Oct 2015
ku terima khabar duka.. setelah 7 tahun.. aku tak diperlukan lagi.. dan lebih mendukakan.. "sebab" yang diberi adalah sesuatu yang aku tak boleh nk terima bukan secara baik bukan secara aman benarlah manakan timun dapat melawan durian bila yang diatas mengg...

Post has attachment
Durian Crepe Leenze Kitchen is back!!
tak sangka, sambutan Durian Crepe masih hangat. lepas Open Order last Friday after 3 years terstop, ramai lagi yg dok message tanya.. haaa.. dulu kemain dgn order Durian Crepe ye... Alhamdulillah... now kita open lagi  ye.. kita tetap maintain pakai isi dur...

Post has attachment
Berita Sedih - 28 Oct 2015
ku terima khabar duka.. setelah 7 tahun.. aku tak diperlukan lagi.. dan lebih mendukakan.. "sebab" yang diberi adalah sesuatu yang aku tak boleh nk terima bukan secara baik bukan secara aman benarlah manakan timun dapat melawan durian bila yang diatas mengg...

Post has attachment
Batik Songket Sarawak - trend Raya 2015!
Salam! Sekian lama menyepi.. dah kenapa? Owh rupanya bz jual kain.. tak menang tangan melayan permintaan dan pertanyaan customer. Kain apa jah? Saya jual kain sekarang ni. Dull Satin yg mmg tengah top dan juga kain Batik Songket Sarawak yg lagi meletop leto...

Post has attachment
VALENTINO DULL SATIN SILK JAPAN
VALENTINO DULL SATIN Silk Japan ♡  Kain Lembut dan sedikit berat    ♡ sesuai dijadikan shawl, baju kurung, jubah, dress, baju melayu   ♡ kain tidak renyuk dan mudah  digosok     ♡ tidak jarang, tidak perlukan lining, tidak melekat di badan ♡ 4 meter / Bidan...

Post has attachment
ORDER 1ST BATCH DULL SATIN HEAVY PREMIUM
Alhamdullillah, semuanya berjalan jalan, order 1st batch dah pun settle.. now open utk 2nd batch pula. siapa nk selit order boleh buat ye.. just inform je nk potong kain berapa meter.  2ND BATCH DELIVERY: 16/4/2015 Last submit order and payment:  WEDNESDAY ...

Post has attachment
BABIES BLINK GOLD SERIES EXCLUSIVE & PERLA POTION
NEW - BABIES BLINK GOLD EXCLUSIVE! Jom kite tengok apa  FUNGSI  &  KELEBIHAN  set Babies Blink Gold ni: ✿    Mencerahkan wajah sehingga 12 kali ganda ✿   Menghilangkan parut dalam dan parut jerawat ✿   Menghilangkan bintik hitam serta jeragat ✿   Mengikut p...

Post has attachment
DULL SATIN HEAVY PREMIUM UTK RAYA 2015
In trend utk raya 2015, kain DULL SATIN menjadi pilihan ramai!! Saya nak promote utk DULL SATIN jenis HEAVY PREMIUM (HS). Kain ni paling quality, material cantik. Harga nak bagi pun mmg murah dari market price. Siapa berminat nak dapatkan kain DULL SATIN HE...
Wait while more posts are being loaded