Profile cover photo
Profile photo
SENEO Cooperativa Elèctrica Valenciana
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
(VAL) No hi ha cap dubte de que el futur és renovable. El debat va desapareixent perquè la majoria d'actors del sector té clar que el més viable econòmicament són les energies netes. Queden enrere els temps en que es qüestionava dia sí dia també si les energies renovables eren les responsables de tots els mals del sistema elèctric.
(CAS) No hay duda de que el futuro es renovable. El debate va desapareciendo porque la mayoría de los actores del sector tiene claro que lo más viable económicamente son las energías limpias. Quedan atrás los tiempos en que se cuestionaba cada día si las energías renovables eran las responsables de todos los males del sistema eléctrico.
https://goo.gl/WnmHMc
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Seneo llança la seua nova web. Visíta-la
(CAS) Seneo lanza su nueva web. Visítala
https://www.seneo.org/
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Algú dubta de la revolució solar?
Per primera vegada, l'any 2017, el món ha invertit més diners en energia solar que en centrals nuclears, plantes de gas i de carbó. Això ha permés reduir la contaminació i generar millors llocs de treball.
(CAS) ¿Alguien duda de la revolución solar?
Por primera vez, en el 2017, el mundo ha invertido más dinero en energía solar que en centrales nucleares, de gas o de carbón. Eso ha permitido reducir la contaminación y generar mejores puestos de trabajo.
https://goo.gl/RzR4Z6
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) No és ciència ficció. Cada vegada hi han més ciutats que obtenen el 100% de la seua electricitat de fonts renovables. Ara només falta que la llavor vaja escampant-se per tot arreu i el món siga un lloc més sostenible i amable per a viure.
(CAS) No es ciencia ficción. Cada vez hay más ciudades que obtienen el 100% de su electricidad a partir de fuentes renovables. Ahora sólo falta que la semilla se esparza por todos los sitios y el mundo sea un lugar más sostenible y amable para vivir.
https://goo.gl/CfF5hD
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) La nostra cooperativa va ser entrevistada per El Salto Diario fa poc de temps. A continuació podeu llegir moltes qüestions interessants sobre el sistema elèctric que ens afecten a tos.
(CAS) Nuestra cooperativa fue intrevistada hace poco por El Salto Diario. A continuación podéis leer muchas cuestiones interesantes sobre el sistema eléctrico que nos afectan a todos.
https://goo.gl/45NyEm
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Els comercials que van pels domicilis oferint "descomptes" no solen abaratir la factura de la llum, sinò tot el contrari. Aneu alerta, sobre tot la gent més major, que és la que més enganys patix.
(CAS) Los comerciales que van por los domicilios ofreciendo "descuentos" no suelen abaratar la factura de la luz, sino todo lo contrario. Id con cuidado, sobre todo la gente más mayor, que es la que más engaños sufre.
https://goo.gl/F9KQ8a
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Un dels principals avantatges de les energies renovables és que són més saludables i, per tant, ens estalvien despeses sanitàries.
(CAS) Una de las principales ventajas de las energías renovables es que son más saludables y, por tanto, nos ahorran gastos sanitarios a todos.
https://goo.gl/J4as7E
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Amb les noves tencologies, el que semblava utòpic fa uns anys, ara és possible. L'autonomia energètica és una realitat en cada vegada més llocs.
(CAS) Con las nuevas tecnologías, lo que parecía utópico hace unos años, ahora es posible. La autonomía energética es una realidad en cada vez más lugares.
https://goo.gl/Nij8WM
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) La clau per a que la intermitència de les energies renovables no siga un problema és poder emmagatzemar l'energia generada. Per això, l'avanç de les piles de combustible és tan important per a que les energies renovables no tinguen problemes en el futur.
(CAS) La clave para que la intermitencia de las energías renovables no sea un problema es poder almacenar la energía generada. Por eso, el avance de las pilas de combustible es tan importante para que las energías renovables no tengan problemas en el futuro.
https://goo.gl/BiubTp
Add a comment...

Post has attachment
(VAL) Els bens de primera necessitat no haurien de pujar més que els salaris, que no han pujat ni la meitat que la llum i el gas en deu anys.
(CAS) Los bienes de primera necesidad no deberían subir más que los salarios, que no han subido ni la mitad que la luz y el gas en diez años.
https://goo.gl/D6kNH1
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded