Profile cover photo
Profile photo
SENEO Cooperativa Elèctrica Valenciana
10 followers
10 followers
About
SENEO Cooperativa Elèctrica Valenciana's posts

Post has attachment
L'etiqueta energètica dels electodomèstics et pot ajudar a estalviar molts diners. Aprén a interpretar-la.
https://goo.gl/Lea2Vn

Post has attachment
Sembla que cada vegada més fabricants d'automòbils tenen clar que el futur passa per un motor que no siga de combustió. Esperem que vagen sumant-se més companyies com la sueca Volvo.
https://goo.gl/AAYuoC

Post has attachment
Fa dècades era impensable que l'energia eòlica arribara on està arribant. És el que passa quan s'aposta per una tecnologia: que creix i es fa competitiva. No podem donar res per sentat, el futur no està escrit. El que sí que podem fer és apostar per allò que volem.
https://goo.gl/xwPs6q

Post has attachment
Una sentencia del Tribunal Constitucional abre la puerta al autoconsumo eléctrico compartido en comunidades de propietarios, una posibilidad hasta ahora prohibida en España
https://goo.gl/kKzHgL

Post has attachment
Alguna cosa no està fent-se be per a que tingam l'electricitat més cara d'Europa. Les cooperatives hem de guanyar protagonisme si volem que la situació millore. Ser copropietaris de la producció d'energia és una bona opció per a participar en el sector.
https://goo.gl/nkkNPQ

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
L'economia circular que va gestant-te en països prou avançats com Àustria és un exemple de la revolució industrial que ve. Utilitzar els recursos de manera sostenible i racional és la millor manera per a que l'economia funcione en el futur.
http://internacional.elpais.com/internacional/2017/06/23/actualidad/1498247974_567939.html

Post has attachment
A pesar de que el preu de la llum s'encarix ara en estiu, amb un fort increment del consum per l'onada de calor, Seneo manté les tarifes.
Si encara no eres soci, ara és un bon moment per a beneficiar-te.
https://goo.gl/fexrv8

Post has attachment
El model cooperatiu no només té en compte el benefici econòmic, també hi han altres factor socials que s'han de valorar. Per això, quan tries una cooperativa, estàs contribuint a un model que genera més cochesió social.
https://goo.gl/4YPtU7
Wait while more posts are being loaded