Profile

Cover photo
Internship Guvernul României
368 followers|464,358 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Stagiarii din cadrul Programului de Internship găzduiți de Ministerul Apărării Naționale au vizitat Bricul Mircea.

Cei 5 stagiari care participă în această săptămână la organizarea Zilei Marine Române, la Constanţa, au avut ocazia astăzi să urce la bordul Navei Şcoală Mircea, unde li s-au prezentat diverse aspecte legate de modul în care cadeţii sunt iniţiaţi în tainele marinăriei.

#internshipgo   #schimbămRomânia   #MAP   #România  | http://internship.gov.ro
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Săptămâna viitoare stagiarii din Programul de Internship organizat de +Guvernul României vor avea prilejul de-a întâlni diplomați străini aflați la conducerea unor misiuni importante la București, astfel:

· luni: ES doamna Joanne Lemay, ambasadorul Canadei;
· marți: ES domnul Dean Thompson, însărcinatul cu Afaceri al Statelor Unite ale Americii;
· miercuri: ES domnul Matthijs van Bonzel, ambasadorul Regatului Țărilor de Jos;
· joi: ES domnul Werner Hans Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania;
· vineri: ES domnul Diego Brasioli, ambasadorul Republicii Italiene.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ultima lună! Înscrie-te în cel mai amplu internship organizat în administrația din România! http://internship.gov.ro

#internship   #government   #internshipgov   #gov   #student   #graduate   #opportunity   #schimbămRomânia   #romania   #absolvent   #tineri   #youth   #oportunitate  
 ·  Translate
1
1
Daniela Stanciu's profile photo
 
Vreau sa ma inscrou
Add a comment...
 
#RSA: Civilizația empatică | http://youtu.be/l7AWnfFRc7g
1
Add a comment...
 
#TEDTalks: Cum să vorbești astfel încât oamenii să-și dorească să te audă | http://goo.gl/oIwGpL
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Programul de #internship caută să contribuie la construirea liderilor de mâine. Peste 5 ani, te vezi lucrând în țară sau în străinătate?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Marți stagiarii au discutat cu șeful misiunii diplomatice americane la București (U.S. Embassy Bucharest), Excelența Sa domnul Dean Thompson, însărcinatul cu Afaceri ad interim, într-un eveniment găzduit în Aula de la Ministerul Culturii.

#internshipgov   #schimbămRomânia  | http://internship.gov.ro/
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
 
Stagiarii au vizitat luni Ambasada Canadei, acolo unde au fost întâmpinați de Excelența Sa doamna Joanne Lemay, ambasadorul Canadei la București.

#internshipgov   #schimbămRomânia  | http://internship.gov.ro/
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
 
 
#Romanian   #Government  (+Guvernul României) is seeking for 300 interns for +Internship Guvernul României, its first paid #internship  program | http://goo.gl/2ufDLj 
 ·  Translate
​Guvernul caută 300 de stagiari pentru primul program de internship plătit din administraţie
View original post
1
Add a comment...
 
Sector public versus sectorul privat. Care este job-ul ideal pentru tine?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
În sfârșit ... începem! Am lansat înscrierile pentru primul ‪#‎internship‬ plătit organizat de +Guvernul României! Înscrierile se fac online la http://internship.gov.ro până pe 31 mai 2015!

După 25 în 2013 și 150 în 2014, anul acesta așteptăm 300 de studenți și tineri absolvenți să ni se alăture timp de două luni în oricare dintre cele 77 de ministere și instituții participante, inclusiv la Palatul Victoria. Succes!

#internship   #internshipgov   #schimbămRomânia   #student   #studenți   #administrație   #guvern   #oportunitate   #government   #opportunity  
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Programul oficial de Internship al Guvernului României
Introduction
Implicarea tinerilor cu potențial în activitățile guvernamentale la nivel central reprezintă o practică desăvârşită deja în statele civilizate. Casa Albă a lansat programul White House Internship încă din luna mai 2009. La rândul său, Comisia Europeană recrutează anual peste 600 de tineri pentru desfăşurarea stagiului de internship într-una dintre entităţile Uniunii Europene. Programul organizat la nivelul instituțiilor europene a debutat încă din anul 1960, printre absolvenţii acestuia numărându-se personalități publice precum Dacian Cioloş (comisar european), Mario Monti (premier al Italiei), Viviane Redding (comisar european), Prinţul Felipe al Spaniei, Prinţul Hassan al Iordaniei, Regele Mohammed al VI-lea al Marocului și alții. 

Astfel, programele de internship sunt o metodă recunoscută prin intermediul cărora organizațiile publice și private oferă tinerilor oportunitatea de a experimenta lucrul în mediu organizat, de a se familiariza cu metodele de lucru și de a pune în aplicare cunoștințele deprinse în urma studiilor urmate. 

Programele de internship desfășurate în entitățile publice vin în completarea pregătirii academice a tinerilor cu potențial, generând oportunitatea formării viitorilor lideri. Instituțiile beneficiază de entuziasmul și inovația stagiarilor, în timp ce aceștia din urmă câștigă timpuriu în cariera lor experiența activității din sectorul public.

Guvernul condus de premierul Victor Ponta și-a asumat un angajament ferm în ceea ce privește promovarea studenților și tinerilor absolvenți. Programul de Guvernare 2013-2016 prevede pe Direcția de Acțiune Tineret „crearea unui sistem real de internship în administrația publică centrală și locală pentru studenții cu rezultate deosebite și oferirea unui număr de locuri anual în sistemul public absolvenților cu rezultatele cele mai bune”.
Contact Information
Contact info
Email