Profile cover photo
Profile photo
Jaume Albaigès
365 followers -
Acostant les TIC a les ONL/ONG - Acercando las TIC a las ONL/ONG
Acostant les TIC a les ONL/ONG - Acercando las TIC a las ONL/ONG

365 followers
About
Posts

Post has attachment
La transformació digital del tercer sector

Gràcies a la revolució digital, moltes empreses han vist com sense canviar la seva activitat principal poden fer-la més eficient. D’altres han transformat completament la seva dinàmica o el seu model de negoci. Encara d’altres han aparegut gràcies a aquest context i d’altres més desapareixeran. Fins i tot sectors tan descomunals i aparentment poc àgils com el sanitari, l’educatiu o el de l’administració han fet evolucions o replantejaments importants, alguns en molt poc temps. Podem dir el mateix del teixit associatiu, del món de l’acció social, del tercer sector en general (ambiental, cooperació i justícia global, cultural, esportiu, etc.)?

Post has attachment
La transformación digital del tercer sector

Gracias a la revolución digital, muchas empresas han visto como sin cambiar su actividad principal pueden hacerla más eficiente. Otras han transformado completamente su dinámica o su modelo de negocio. Todavía otras han aparecido gracias a este contexto y otras más desaparecerán. Incluso sectores tan descomunales y aparentemente poco ágiles como el sanitario, el educativo o el de la administración han hecho evoluciones o replanteamientos importantes, algunos en muy poco tiempo. ¿Podemos decir lo mismo del tejido asociativo, del mundo de la acción social, del tercer sector en general (ambiental, cooperación y justicia global, cultural, deportivo, etc.)?

Post has attachment

Post has attachment
Republicación automática de las fotos de Instagram en Twitter de forma nativa
http://www.tecnolongia.org/?p=1446&lang=es

Si tienes cuenta en Instagram y Twitter y tienes ambas aplicaciones enlazadas, cuando publicas una foto en Instagram, ésta se envía a Twitter, pero allí la foto no se ve. Sólo está el texto que la acompaña y un enlace hacia Instagram. En este artículo te cuento cómo vincular las dos aplicaciones para que la foto se vea bien en Twitter.

Post has attachment
Republicació automàtica de les fotos d’Instagram a Twitter de forma nativa
http://www.tecnolongia.org/?p=1446&lang=ca

Si teniu compte a Instagram i a Twitter i teniu totes dues aplicacions enllaçades, quan publiqueu una foto a Instagram, aquesta s’envia a Twitter, però allà la foto no es veu. Només hi ha el text que l’acompanya i un enllaç cap a Instagram. En aquest article us explico com lligar les dues aplicacions perquè la foto es vegi bé a Twitter.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
[ca] A SinergiaCRM (http://www.sinergiacrm.org/) estem buscant una persona de perfil tecnològic (SugarCRM, PHP, MySQL) que faci de tècnic de suport per a les entitats i ajudi a validar el procés de desenvolupament de l'aplicació, entre d'altres funcions. D'entrada és una feina de mitja jornada. En teniu més informació a l'enllaç següent: http://www.hacesfalta.org/oportunidades/remuneradas/detalle/Default.aspx?idOportunidad=100322

[es] En SinergiaCRM (http://www.sinergiacrm.org/) estamos buscando una persona de perfil tecnológico (SugarCRM, PHP, MySQL) como técnico de soporte para las entidades y que ayude a validar el proceso de desarrollo de la aplicación, entre otras funciones. De entrada es un trabajo de media jornada. Tenéis más información en el siguiente enlace: http://www.hacesfalta.org/oportunidades/remuneradas/detalle/Default.aspx?idOportunidad=100322

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded