Profile cover photo
Profile photo
C.E. L'Atzavara Begues
9 followers
9 followers
About
C.E. L'Atzavara Begues's posts

Post has attachment
Ja podeu donar un cop d'ull a les estadístiques de la primera jornada de la Lliga Social de Futbol Sala. Com sempre a http://begues.atzavara.org/portal-lliga-futbol-sala
Photo

Post has attachment
Ja podeu donar un cop d'ull a un altre taller disponible al nou CEP de Begues.

Post has attachment
I encara més tallers disponibles. La setmana que ve anirem penjant-ne uns quants més.

Post has attachment
El CEP de Begues a la Mostra d'Entitats

Aquest diumenge pel matí, el Centre d'Educació Permanent de l'Ajuntament de Begues estarà a l'estand de l'Ajuntament de la Mostra d'Entitats per informar sobre els serveis del centre. Si teniu cap dubte o voleu saber-ne més, no dubteu a passar-vos-hi.
Us hi esperem!
Photo

Post has attachment
Aquest és un seminari sobre la vegetació del Parc Natural del Garraf i especialment per l'entorn de Begues. Va destinat especialment a tots aquells amants de la natura (tant grans com petits) que els agrada caminar, però que mai han sabut identificar les plantes que els envolten.
 
Es començarà d'un nivell molt bàsic, i s'aniran augmentant els coneixements fins que podem identificar amb total seguretat les diferents espècies botàniques. A partir d'una metodologia molt clara i entenedora, s'aprendrà a identificar de manera ràpida les principals plantes que creixen pels prats i boscos del municipi.
 
El seminari constarà d'una hora teòrica de classe on es donaran els coneixements bàsics, s'entrega el dossier de treball i les fitxes descriptives de les espècies de plantes més importants que tenim al Garraf.
 
Les següents 3 hores sortirem al camp a fer una ruta i posarem en pràctica tots els conceptes treballats a l'aula, aprenem a identificar els diferents arbres, arbusts, lianes i herbes de prat.
 
És recomanable dur càmera de fotos de cara a confeccionar l'herbari.
 

Post has attachment
Aquest taller està pensat per introduïr els participants en el món del programari lliure; empenyent-los a prescindir del programari propietari.
Degut a que el rei del programari és el sistema operatiu, en el taller aprendrem a instal·lar la distribució GNU/Linux Ubuntu (per la seva facilitat i orientació a l'usuari comú).
El taller està dividit en dos mòduls. El primer serà d'introducció al programari lliure i la instal·lació d'Ubuntu. En el segon aprendrem a treure més suc al nostre nou sistema operatiu.
Cada mòdul està pensat per a ser donat en cinc jornades de dues hores cadascuna. Per tal de fer un recolzament més gran als participants del taller, des d'aquest mateix web penjarem tutorials i informació de recolzament.

Post has attachment
Novament estem en disposició d'iniciar la temporada de la lliga social de Futbol Sala del CE L'Atzavara de Begues, i si els comptes no em fallen ... per 6è any consecutiu. El format previst per la lliga d'aquest curs és el següent:


Nombre d'equips: 6
Horaris: Dimecres


1r partit, de 21:00 a 21:50
2n partit, de 21:50 a 22:40
3r partit, de 22:40 a 23:30

Calendari:

1a lligueta, del 9 d'octubre de 2013 al 11 de desembre de 2013
2a lligueta, del 15 de gener de 2014 al 19 de març de 2014
3a lligueta, del 2 d'abril de 2014 al 11 de juny de 2014

Inscripcions:

Els equips que vulguin participar, hauran d'aportar la relació de jugadors (entre 8 i 12), amb el nom i cognoms, dni i edat de tots ells. (si-us-plau en full de text)

Cada equip ha de tenir un capità o delegat, el qual fa la funció de transmetre les comunicacions de la lliga i que té la responsabilitat de participar emetent vot i opinió sobre les sancions i incidències de la lliga per e-mail (es recomana un contacte de whatsapp, per notificacions d'urgència).
Pagament: 360.00€ per equip i lligueta (10 partits)
Un cop inscrits els equips, la lliga els confirma la seva participació i el calendari de partits definitiu. És en aquest moment en que els equips fan el pagament de la quota corresponent a la Lligueta, mitjançant transferència bancària al compte de la lliga.

Esperem que us engresqui la idea de participar en una lliga, que té com a únic objectiu fer esport en un ambient de respecte i companyonia, i on participar donant el millor de nosaltres mateixos és la millor de les victòries.


Gràcies i restem a l'espera de les vostres inscripcions.
Photo

Post has attachment
El Pep presenta el taller "Aprèn a configurar el teu portàtil amb programari lliure (instal·lació d'Ubuntu Linux)".
Photo

Post has attachment
El Toni ens presenta el taller de "Tècniques d'il·luminació comercial" i el de "Com inicio o avaluo el meu pla de negoci".
Photo

Post has attachment
L'Albert ens presenta el seu seminari "Coneguem les plantes (i animals) de Begues".
Photo
Wait while more posts are being loaded