Profile cover photo
Profile photo
Nurulatika Yunus
207 followers -
Be yourself
Be yourself

207 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
21 Jenis Pewangi FLUER Pelbagai Aroma
Assalamualaikum Bismillah Terdapat 21 jenis pewangi FLUER pelbagai aroma yang memukau mampu memberi ketenangan kepada para pengguna FLUER. Packaging yang comel, bersaiz kecil dan ringan sesuai digantung di mana-mana sahaja. Apa yang menjadikan pewangi FLUER...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pewangi Kereta FLUER Hilangkan Bau Busuk Dalam Kereta
Assalamualaikum Bismillah Apa khabar pembaca sekalian, aku nak kongsi something berkenaan dengan  Pewangi Kereta FLUER yang semakin mendapat tempat di hati pembeli. Siapa yang sensitif bab bau? Macam aku sendiri memang sensitif tentang bau wangi atau busuk....
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
#3 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul
Assalamualaikum Bismillah Apa khabar sahabat bloggers. Hari ini aku nak share tentang ranking alexa blog pada Bulan Ogos punya. Aku nak update blog sebenarnya supaya nampak blog ini aktif biarpun dah jarang dapat luangkan masa dengan blog. haha~ Kepada yang...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Top 5 Entry Pada Bulan Julai 2018 | Sii Nurul
Assalamualaikum Bismillah Salam Ogos. Apa khabar sahabat bloggers sekalian? Semoga kalian dalam perlindungan ALLAH SWT. Maafkan aku kerana tidak berkesempatan untuk membalas komen dan blogwalking. Insya'Allah akan dibalas semua kunjungan korang. Cuma buat m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
#2 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul
Assalamualaikum Bismillah Hai semua, hari ini baru terasa macam mau berblog. Haha. Sebenarnya aku agak sibuk sikit untuk beberapa bulan ini sebab nak lebih fokus dengan kajian kes untuk internship dan juga Bahasa Jepun Tahap 3 aku. Tak mau tulis panjang san...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded