Profile cover photo
Profile photo
SG Groen Groep kaulo
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
SG Groen Groep werkt mee aan duurzaam depot Kolleksjesintrum

In samenwerking met de Waard BV uit Zeewolde zal de aankomende weken intensief worden samengewerkt op één van de meest bijzondere projecten van Noord Oost Fryslan.

Het Kolleksjesintrum te Leeuwarden, een Fries museum museum, Tresoar, Natuurmuseum Fryslân, het Fries Scheepvaartmuseum en het Landbouwmuseum gaan hun museale collecties gezamenlijk beheren in één depot.

De 3500 m2 beplanting werd geleverd en aangeplant door SG Groen Groep. Daarnaast werden bij drie gevels van het depot klimplanten aangebracht. 
Meest unieke aan deze samenwerking is  het beheer van minimaal 15 jaar.
kwaliteit en uitstraling is dan ook voor de toekomst verzekerd!

Oplevering december 2015
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep verzorgt ook de inrichting van hoogwaardige particuliere projecten

De laatste weken zijn er verschillende particuliere projecten afgerond, oa. een uniek project in Noord Nederland nabij stad Groningen.  Het betreft hier een particuliere tuin van ruim 5000 vierkante meter. In overleg met de klant is er gekozen voor schitterende exclusieve beplantinge om de tuin een zo’n volwassen mogelijke uitstraling te geven.  Naast het aanplanten van exclusieve beplanting, er een complete nieuwe grasmat gerealiseerd van 4000 m2. Doormiddel van het leggen van Bigslaps (XXL grasmatten)  is het gazon in 1 dag, volledig groen. En na twee weken volledig in gebruik te nemen. 
PhotoPhotoPhoto
2015-07-08
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep werkt mee aan reconstructie van wegen en riolering in Metslawier 

In opdracht van Aannemersbedrijf Pijnacker uit Kollum is SG Groen Groep bij ruim 150 bomen in de regio Metslawier bezig met het plaatsen van stamommanteling. Pijnacker BV werkt momenteel aan de reconstructie van de wegen en riolering in Metslawier. Reden van plaatsing is de bescherming van de bomen. Naast het aanbrengen van de ommanteling waren er nog zaag- en rooiwerkzaamheden nodig bij een aantal bomen.  

Op een aantal plaatsen zijn door ons bedrijf een twintigtal nieuwe bomen aangeplant. Deze bomen zijn allemaal voorzien van een beluchting systeem, om zo de optimale groeiplaats van de boom te creëren. SG Groen Groep zal ook verantwoordelijk zijn voor de totale nazorg van de bomen met stamommanteling. De werkzaamheden van SG Groen Groep zullen naar verwachting tot eind 2015 duren. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep investeert in nieuw wagenpark!

Sinds vorige week heeft SG Groen Groep beschikking gekregen tot 4 nieuwe Ford bedrijfswagens. De auto’s zijn geleverd door Autobedrijf van der Horst uit Dokkum. De Ford Transits zullen ingezet worden voor de aanleg en realisatie. De Ford Transit Connects worden ingezet voor de uitvoering en ondersteuning van de landelijke projecten. Mede daarom is er voor Ford Nederland gekozen, die net als SG Groen Groep een landelijke dekking heeft. Zo kan SG Groen Groep gebruik maken van de landelijke diensten en services van Ford Nederland.

SG Groen Groep heeft voor Ford gekozen vanwege de goede kwaliteit van de bedrijfswagens en de duurzame motoren. De Ford bedrijfswagens bieden veel ruimte en zijn degelijk uitgevoerd voor de landelijke werkzaamheden van SG Groen Groep. De geavanceerde TDCi dieselmotoren bieden een uitmuntend brandstofverbruik en zorgen ervoor dat er optimaal rendement uit de bedrijfswagens gehaald kan worden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Goedemorgen,

SG Groen Groep begint de ochtend goed met een mooi stukje publiciteit in de regionale krant!
Photo
Photo
2015-06-01
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep maakt de binnenstad van Dokkum groener!

In opdracht van Grand Café de Waegh heeft SG Groen Groep afgelopen maand een tweetal boombakken in het hartje van Dokkum geplaatst. De boombakken zijn gemaakt van hoogwaardig bamboehout. De bakken zijn gevuld met een appelboom met daaromheen een aantal Festuca’s. 

Nick en Anke Mellink, eigenaren van Grand Café de Waegh, hebben voor de boombakken gekozen, om het terras een sfeervollere en duurzamere uitstraling te geven. Door beplanting op het terras aan te brengen, krijgt de binnenstad ook een groene boost.  

“Er komen veel positieve reacties binnen van gasten en voorbijgangers over de stoere boombakken”

Mede daardoor kiest Mellink ervoor, nog 2 kleine boombakken bij de deuren neer te zetten, om het totaalplaatje af te maken. 

De boombakken zijn door SG Groen Groep volledig zelf ontworpen en op maat gemaakt. 
Photo
Photo
2015-05-22
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep binnenkort uitgebreid in vakblad Tuin en Landschap

Vakblad Tuin en Landschap was gister bij ons bedrijf op bezoek om informatie te werven voor een uitgebreid artikel in hun magazine. SG Groen Groep kwam bij de redactie van Tuin en Landschap op de radar door zich te kenmerken als een groeiend, ambitieus en innovatief bedrijf. In ons bedrijf werd dit opgevangen als een groot compliment.

Gister zijn er een aantal foto’s gemaakt van het bedrijf en de werkzaamheden, die wij als bedrijf doen. Als ondersteuning van deze foto’s heeft Wichard de Vries (directie) met veel passie over zijn snelgroeiende bedrijf verteld.

Het artikel zal in één van de volgende magazines van Tuin en Landschap te lezen zijn. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SG Groen Groep uit Dokkum groeit ook buiten Friesland.

SG Groen Groep, voorheen nog Svensk Gardning, ziet haar werkveld steeds meer naar het westen van het land trekken. Het bedrijf verwacht eind 2015 50% van haar omzet te genereren uit de westelijke provincies. De grootste klantenkring bevindt zich echter nog wel in Friesland.  In Friesland voorziet het bedrijf ruim 300 vaste klanten van groenonderhoud en groenwerkzaamheden. 

Het jonge ambitieuze bedrijf heeft een landelijke dekking met haar diensten. In Noord en Zuid Holland heeft het een aantal grote opdrachtgevers, waar jaarlijks veel werk voor uitgevoerd wordt. ESA Estec in Noordwijk is één van de grootste opdrachtgevers van het bedrijf. ESA Estec is een ruimtevaarttestcentrum in Noordwijk, waar de European Space Agency haar ruimtevaartuigen en ruimtetechnologie test. Nederlandse astronaut André Kuipers heeft hier ook een gedeelte van zijn onderzoeken uitgevoerd. SG Groen Groep is hier in opdracht van Facilicom verantwoordelijk voor de totale groenvoorziening en het onderhoud daarvan. 

In Noord Holland doet SG Groen Groep de groenvoorziening en het groenonderhoud van ongeveer 60  zorginstellingen. Het bedrijf is daarnaast verantwoordelijk voor het groenonderhoud en maaiwerkzaamheden van een aantal gemeenten in Noord Holland. Daarnaast zorgt SG Groen Groep in de winterperiode voor de gladheidsbestrijding van ongeveer 60 locaties verspreid over Noord- en Zuid Holland.

Er wordt verwacht dat het bedrijf steeds meer vanuit het midden van Nederland gaat opereren. Om deze reden heeft het ook een nieuwe vestiging geopend in Assendelft. Vanuit deze vestiging zullen de heren van SG Groen Groep de klanten in Noord Holland bedienen.  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded