Profile cover photo
Profile photo
Controlin BV
Controlin is een technische handelsonderneming, gevestigd in Ridderkerk.
Controlin is een technische handelsonderneming, gevestigd in Ridderkerk.
About
Posts

Post has attachment
Bedankt voor je feedback!

In de Controlintro van augustus introduceerden we met trots onze nieuwe website. Voor wie dit i.v.m. vakantie gemist heeft: op 1 augustus is onze nieuwe (responsive) website live gegaan. Een website die overzichtelijk, actueel en bovenal gebruiksvriendelijk is.

Vanaf het moment van livegang hebben we niet stil gezeten en zijn er weer een aantal wijzigingen doorgevoerd. De grootste wijziging zit in de offertemodule, maar we hebben daarnaast ook diverse kleine aanpassingen doorgevoerd.

Alles over de doorgevoerde wijzigingen en een leuk feitje over hoe Controlin 'secure' omgaat met jouw gegevens zijn in bijgevoegd nieuwsitem te lezen.

https://www.controlin.nl/2017/08/28/update-nieuwe-website/
Photo

Post has attachment
Bescherming voor verlichting-, stroom- en heat trace circuit verdelingen

Wil jij jezelf en jouw klanten en medewerkers een continue zekerheid bieden van het werken in een betrouwbare en veilige omgeving?

Explosiebestendige bescherming en robuuste betrouwbaarheid zijn de basisvereisten voor elk apparaat dat blootgesteld wordt aan de impact van corrosieve en explosiegevaarlijke omgevingen. Elektrische componenten van Emerson Appleton waarborgen deze zekerheid. Een voorbeeld van die oerdegelijke componenten zijn de distributiepanelen uit de PlexPower P serie.

https://www.controlin.nl/producten/plexpower-pserie-distributiepanelen/
Photo

Post has attachment
Een frisse start na de zomer

Heb je ook zo genoten van de zomer? Hoge temperaturen, dagen vol met zon en geen druppeltje regen… het was helaas allemaal niet te vinden in Nederland. Toch hopen we dat je, waar dan ook ter wereld, van een heerlijke vakantie hebt kunnen genieten en dat je helemaal uitgerust weer terug bent gekeerd op werk.

Waarschijnlijk gaan die eerste dagen wat stroef en is alle technische kennis over dat ene product of dat softwarepakket een beetje verwaterd.. of je bent helemaal opgeladen tijdens je vakantie en bent direct toe aan een vernieuwende, frisse start zo vlak na je vakantie.

Laten wij nu dé oplossing hebben voor beide gevallen; trainingen verzorgd door Controlin! Of het nu gaat om een producttraining of een training op het gebied van software, een training verzorgd op locatie of bij ons op kantoor: wij bieden maatwerktrainingen waarmee we praktijkoplossingen 1-op-1 simuleren en die jouw kennisniveau ‘to the next level’ brengen.

https://www.controlin.nl/support/training/
Photo

Post has attachment
De nieuwste trend in LED verlichting
Emerson Appleton introduceert haar nieuwste LED High Bay armatuur: de Industrial Baymaster. Dit component is de ideale hoogwaardige oplossing voor gebruik in veeleisende omgevingen. Met een beschermingsgraad van IP66/67 & Type 4X kan de Baymaster overal ter wereld worden toegepast.

Dit nieuwe ontwerp van Appleton heeft de beschikking over twee verschillende LED kleuren. Met een licht output van 9.500lm tot 38.000lm kun je conventionele verlichting met een vermogen tot 1500W vervangen.

Ben je dus op zoek naar de nieuwste trend in LED verlichting? Twijfel dan niet, want hij is al leverbaar. In de Controlinfo van oktober gaan we dieper in op dit armatuur met nog meer facts & figures.

Nu al meer informatie? Neem dan snel contact op met ons via 0180330522 of m.vons@controlin.nl.

https://www.controlin.nl/contact/
Photo

Post has attachment
Controlin gaat ‘secure’ om met je gegevens

De komst van een nieuwe website vraagt natuurlijk om verandering, maar zeker ook om verbetering. Onze nieuwe website heeft daarom een nieuwe lay-out, maar beschikt daarnaast ook over een gebruiksvriendelijke interface.

Een ander zeer belangrijk aspect is de omgang met persoonlijke gegevens. Wij hechten veel waarde aan jouw privacy want niemand wil natuurlijk dat (gevoelige) persoonlijke informatie op straat komt te liggen. Onze website beschikt daarom over een zogenaamd HTTPS-protocol, waarbij de ‘s’ staat voor secure. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens die je invult op onze website beveiligd en versleuteld. Dit maakt het voor een buitenstaander (denk bijvoorbeeld aan een hacker) onmogelijk om mee te kijken en deze gegevens te achterhalen.

Kortom, je gegevens zijn veilig bij ons. Je kunt op onze website dus gerust je gegevens achterlaten voor bijvoorbeeld het plaatsen van een terugbelverzoek of het opvragen van een offerte.

https://www.controlin.nl/
Photo

Post has attachment
Ruim twee weken geleden is onze nieuwe website live gegaan. Tot nu toe hebben we veel complimenten gekregen en ontvingen we ook enkele tips ter verbetering. Via deze weg willen we alvast iedereen bedanken en voor wat betreft de tips: deze zijn allemaal doorgevoerd.

Uiteraard zijn we blij met alle complimenten, maar we zijn stiekem ook nog erg benieuwd naar je feedback. Heb je dus tips, verbeterpunten, opmerkingen of wat voor feedback ook? Laat het ons dan via bijgevoegd feedbackformulier weten. Je feedback is van harte welkom en mag, behalve over de website, natuurlijk ook gaan over bijvoorbeeld onze service en producten.

Wij zien je feedback graag tegemoet en sturen iedere inzending een attentie als blijk van waardering.

https://www.controlin.nl/contact/feedback/
Photo

Post has attachment
Groot nieuws, we hebben een nieuwe website!

Controlin bestaat dit jaar 15 jaar en het leek ons het juiste moment om onze website aan te pakken. Met enorme trots presenteren wij je daarom onze nieuwe website.

Bloed, zweet en tranen, maar toch ook af en toe lachen, gieren en brullen hebben geresulteerd in een website die overzichtelijk, actueel, responsive en bovenal gebruiksvriendelijk is.

https://www.controlin.nl/
Photo

Post has attachment
N30-serie multifunctionele paneelmeters van Lumel.

Op zoek naar programmeerbare digitale meetinstrumenten die op jouw wensen kunnen worden aangepast?

http://www.controlin.nl/nieuws/nieuwsbericht.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=2960
Photo

Controlin het nieuwe Feyenoord?

Vorige week donderdag is het bedrijfsvoetbaltoernooi ‘Zomercompetitie’ in Rotterdam van start gegaan. Ook wij doen hier met een team aan mee.

Na een stroeve start verloren we vorige week de eerste wedstrijd met 5-0. In de tweede wedstrijd wonnen we met 5-0 en was dus alles rechtgetrokken. Vanavond volgt de volgende wedstrijd: bij winst gaan we door naar de Golden League (winnaarspoule), maar ook bij verlies is dit nog mogelijk!

Post has attachment
Robuuste en duurzame 200-400A stekkers en wandcontactdozen

Controlin gaat een samenwerking aan met Rauscher & Stoecklin AG. Als gevolg van deze samenwerking kun je nu bij ons terecht voor 200-400A stekkers en wandcontactdozen. In dit nieuwsitem alle (product)informatie en de productmanager van Rauscher & Stoecklin aan het woord.

http://www.controlin.nl/nieuws/nieuwsbericht.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=2957
Photo
Wait while more posts are being loaded