Profile cover photo
Profile photo
Mama Idlan Irsyad
305 followers
305 followers
About
Mama's posts

Post has attachment

Post has attachment
Hadiah dah sampai
Salam semua, Tengah hari semalam planner yang saya menang dari Giveaway Luqman dah sampai. Saya suka tengok planner tu, comel sangat, hehe.. Harap-harap boleh membantu saya untuk lebih organise la tahun ni, haha. So, makin seronok plak saya dok join giveawa...

Post has attachment
GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE
Jom support kawan kita ni..nak join klik banner k..

Post has attachment
Alhamdulillah Rezeki 2017
Yeay, saya menang Planner 2017 dari Luqman. Macam tak percaya jer bila tengok ada yang tinggal komen bagitau saya menang Giveaway ni. pastu terus gi terjah blog Luqman, ha baru perasan ada nama kat situ..hehe Alhamdulillah, rezeki untuk permulaan 2017 menun...

Post has attachment
Segment: Follower meningkat dengan mudah
Due Date : 3/1/2017-3/2/2017 BlogID=8495896002271466204

Post has attachment

Post has attachment
365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria
ok, kali ni nak planner ni plak..harap-harap ada rezeki la..hehe.. nak join klik banner k.

Post has attachment
Yeay dah sampai
Salam semua, Akhirnya hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai. Wah, seronoknya saya. Nak tengok tak hadiahnya? Ops, ni hadiah dari Giveaway Sa-vior yang saya join haritu. Ha, meh tengok ni. Saya dapat sehelai baju T-Shirt "Singa Utara" (kalau ada Penang lagi...

Post has attachment
Idlan dah habis sekolah
Salam semua, Sejak semalam, Idlan dah tak boleh ke Tadikan dia dah. Sebab kat sekolah tu bulan 12 adalah bulan orientasi untuk kanak-kanak. Yang 2 tahun akan pindah ke kelas 3 tahun, 3 tahun ke 4 tahun, 4 tahun ke 5 tahun, 5 tahun ke 6 tahun. Jadinya yang 6...

Post has attachment
Tak nampak pending comment
Salam semua, Sejak saya tukar url blog, saya tak pernah nampak ada apa-apa komen. kebetulan plak masa tu blogger dah berwajah baru, lagi la tak nampak kan? So,hari ni tetiba jer rasa nak tengok kat bahagian "Comment". Sekali tengok, tu dia, punya berlambak ...
Wait while more posts are being loaded