Profile cover photo
Profile photo
Leyla Nurjatiey
96 followers -
part time blogger, radiographer, servant of Allah
part time blogger, radiographer, servant of Allah

96 followers
About
Posts

Post has attachment
SALAM 2018
Assalamualaikum and hye u'alls. This is first entry LN pada tahun 2018. Alhamdulillah kita semua masih bernafas lagi. Permulaan tahun yang sangat baik. LN masih bekerja di tempat sama. Semoga kita semua terus dilindungi Allah. Azam tahun baru??? Hurmmmm. Az...

Post has attachment
Langkawi Day 3
Assalamualaikum & hye u'alls. So, untuk day 3 ni pon LN punya fav day jugak. Nak tahu sebab apa? Sebab LN pergi cable car. Yeahhhh Cable car ni pon memang dalam list berangan LN kalau dapat pergi Langkawi. heee *alhamdulillah, angan-angan LN jadi kenyataan....

Post has attachment
Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0
Tajuk : Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari sem...

Post has attachment
Langkawi Day 3
Assalamualaikum & hye u'alls. So, untuk day 3 ni pon LN punya fav day jugak. Nak tahu sebab apa? Sebab LN pergi cable car. Yeahhhh Sky Cab ni pon memang dalam list berangan LN kalau dapat pergi Langkawi. heee *alhamdulillah, angan-angan LN jadi kenyataan. L...

Post has attachment
Langkawi Day 2
LN Travel Langkawi | Assalamualaikum & hye u'alls. Hari kedua di Langkawi ni my fav day. Sebab, agak banyak jugak tempat yang LN dan family pergi. ootd LN untuk hati kedua First, we'alls breakfast kat satu kedai ni nak makan nasi lemak lah. * almaklumlah ki...

Post has attachment
Langkawi Day 2
LN Travel Langkawi | Assalamualaikum & hye u'alls. Hari kedua di Langkawi ni my fav day. Sebab, agak banyak jugak tempat yang LN dan family pergi. ootd LN untuk hati kedua First, we'alls breakfast kat satu kedai ni nak makan nasi lemak lah. * almaklumlah ki...

Post has attachment
Langkawi Day 2
LN Travel Langkawi | Assalamualaikum & hye u'alls. Hari kedua di Langkawi ni my fav day. Sebab, agak banyak jugak tempat yang LN dan family pergi. ootd LN untuk hati kedua First, we'alls breakfast kat satu kedai ni nak makan nasi lemak lah. * almaklumlah ki...

Post has attachment
Langkawi Day 2
LN Travel Langkawi | Assalamualaikum & hye u'alls. Hari kedua di Langkawi ni my fav day. Sebab, agak banyak jugak tempat yang LN dan family pergi. ootd LN untuk hati kedua First, we'alls breakfast kat satu kedai ni nak makan nasi lemak lah. * almaklumlah ki...

Post has attachment
LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST
LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST Untuk Keterangan Lanjut | KLIK PADA BANNER TERSEBUT The contest runs from 1 November until 14 December 2017.  Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience...

Post has attachment
Langkawi Day 1
LN Travel Langkawi | Assalamualaikum & hye u'alls. 2 december 2017 first time LN jejakkan kaki di bumi helang ini @Langkawi. Alhamdulillah LN berpeluang pergi. Walaupun banyak kali kena gelak and ada yang merendahkan LN sebab LN tak pernah pergi Langkawi ni...
Wait while more posts are being loaded