Profile cover photo
Profile photo
Penta-Klíma
Komfort kompromisszumok nélkül.
Komfort kompromisszumok nélkül.
About
Posts

Post has attachment
2016-os erőfeszítéseik és szorgalmuk eredményeként munkatársaink a rangos ARANY kereskedelmi díjat vehettek át a frankfurti ISH kiállításon: ilyen díjjal a NIBE kizárólag a legnagyobb forgalmú partnereit tünteti ki, magyarországi eladásaival a Penta-Klíma Kft. pedig a régió legjobbjává vált, és a jelentősen nagyobb piaccal rendelkező Spanyolországgal került egy kategóriába. Szeretnénk megköszönni ügyfeleink belénk vetett bizalmát, a munkatársaink, szerelő- és tervező partnereink munkáját, és mindazok segítségét, akik hozzájárultak a NIBE életérzés további terjesztéséhez, és egy ilyen csodálatos eredmény eléréséhez.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
A minősített, 5.0-ás SCOP értéket meghaladó F2120 levegő-víz hőszivattyúk kifejlesztéséhez és sorozatgyártásához egyedi és rendkívül bonyolult műszaki problémák megoldására volt szükség, melynek túllépése egyedülálló a piacon.

A gyakorlati határokat feszegető teljesítmény elérését sokáig tartó fejlesztés, kísérletezés és tesztelés előzött meg a NIBE svéd és németországi kutatási központjaiban.

Post has attachment
A társasház építtetője több éve hőszivattyús rendszereket használ ingatlanfejlesztései során. A beruházó nem csak a manapság divatos, zöld trend miatt használ megújuló energiákat hasznosító hőszivattyús rendszereket, hanem azért is, mert beruházási költségük versenyképes a hagyományos, gázkazán-folyadékhűtő párost alkalmazó rendszerekkel szemben.

Post has attachment
Mi teszi a NIBE geotermikus hőszivattyúkat kimagaslóan szuperhatékonnyá és felhasználóbaráttá?

Post has attachment
6 db NIBE F1345 geohőszivattyú a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia fűtéséhez, kaszkád kapcsolásban.
360 kW fűtési teljesítmény, aktív/passzív hűtési üzemmód.
A rendszer ModBus protokollon keresztül kommunikál az épületfelügyeleti rendszerrel.
Photo

Post has attachment
A Penta-Klíma Kft. és az ICS Cool Energy Ltd. együttműködésének köszönhetően 2015-től MTA és más gyártók (technológiai) folyadékhűtői is elérhetőek bérleti konstrukcióban! A két vállalat meghatározó tapasztalatának és az ICS Cool Energy hatalmas bérelhető flottájának köszönhetően bármilyen – tervezett vagy nem tervezett ideiglenes hűtési vagy fűtési igényre tudunk költség- és energiahatékony megoldást nyújtani, valamint a használt és újszerű berendezések a bérleti időszakot követően meg is vásárolhatóak.

Az A energiaosztályú, Eurovent minősítéssel rendelkező  berendezések 0,3 és 1000 kW közötti  (12/7 °C) teljesítmény tartományban érhetőek el technológiai vagy komfort célú alkalmazásra, és ideális megoldást jelentenek üzemzavarok, tervezett karbantartások és hosszú távú bérlés esetén is.
A flotta robusztus és hibatűrő berendezései precíz hőmérséklet szabályozással rendelkeznek, valamint a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészekből építették az energiahatékony működés biztos eléréséhez.

Lehetőség van komplett hűtési rendszer bérlésére is, csövekkel, légkezelőkkel. Igény szerint bérelhetőek hűtőtornyok, szárazhűtők, fan-coilok (5-350 kW), hőcserélők, termoregulátorok (9-48 kW), szabadhűtők (25-1000 kW), hordozható hűtőházak és generátorok is a szezonálisan fellépő igények kielégítésére.

Ügyfeleink részére a gyakori, rendkívül szoros határidők miatt nagyszámú berendezést tartunk bécsi raktárunkban, melyek leszállítása akár a rendelést követő másnapon megtörténhet.
Wait while more posts are being loaded