Profile cover photo
Profile photo
efarvehandel.dk
114 followers
114 followers
About
Posts

Post has attachment
Har du hørt om Plasti Dip Spray Folie?  #PlastiDip   #sprayfolie  er et helt nyt produkt på det danske marked. Et unik produkt, der ikke binder sig til materialet der sprayes på, men i stedet binder sig til sig selv. Det er en gummimaling, der lægger sig som et samlet skjold rundt om det du sprayer på. Du kan derfor tage denne spraymaling af igen og genstanden du maler på, vil fremstå som den gjorde før du påbegyndte arbejdet.
Produktet fås som #PlastiDipHobby   #DipPearls  , i Plasti Dip spande og som Plasti Dip Spray. Mange bruger dette produkt til at male en knallert, en bil eller en scooter. Hobbyfolket og de kreativer er dog også ved at få øjnene op for Plasti Dip Hobby.

Post has attachment
Vi har fået rigtig godt gang i salget af #Dyrups   #maling . Vi er glade for, at sælge et produkt af en kvalitet, som vi kan stå inde for og vi ved holder i mange år. Kunderne dypper gerne penslen i #Dyrups  når først de har prøvet malingen.Der er stor forskel på maling - det behøver man ikke være ekspert for at finde ud af. Hvis du har fået lyst til skabe lidt nye farver i hjemmet her i vinterkulden, så tjek vores hjemmeside og ring gerne og få vejledning. Vi ved alt om maling, malergrej og hvilke fejl du risikerer at lave.

Post has attachment
Det er dit   #farvevalg  - hjælp til indendørs indretning.
Dine første tanker med henblik på at male dine vægge indendørs er garanteret: "Hvilken farve skal jeg nu vælge?" Vi vil her hjælpe dig lidt. Du behøver nemlig ikke stå i timevis hos din farvehandler og diskutere farver med din bedre halvdel eller måske med teenagedatteren. Vi tilråder at du i stedet investerer i et rigtigt  #farvekort  ,som du kan gemme og bruge igen og igen. Du kan i ro og mag beslutte dig for farvevalget derhjemme i dit eget hjem - i det rum du skal male. NCS Farvekort har den komplette farvekollektion med næsten 2000 farver. Viften er lavet med  udgangspunkt fra Sigma Colour System C21.3 og derfor opfylder farveviften de ønsker og krav, der stilles af professionelle malere, arkitekter og designere. 
Vi rådgiver selvfølgelig også gerne vores kunder pr. mail eller over telefonen, hvilket særligt kan være nødvendigt mht. typen af  #maling   og hvor meget glans der skal tilsættes i hvilke rum. Men som sagt... farven først... så kig forbi hos efarvehandel.dk

Post has attachment
Det er blevet tid til at få fokus på din indendørs  #indretning   og renovering. Hvad med børnenes værelser - skal de sættes i stand her i efterårets triste regn?  Eller måske dit køkken alrum, som det så moderne hedder? Vi har lige det du skal bruge for at peppe det hele lidt op - nemlig en #fotostat . Det er nøjagtig som du ser det í alle de populære boligprogrammer i tv. #Fotostater  i alverdens udgaver, der vil skabe liv i dine rum. Kig forbi og kan du ikke finde den fotostat du søger så ring til os:  86276264. Vi skaffer gerne hjem.

Post has attachment
http://www.efarvehandel.dk/produkter/25-traebeskyttelse/8620-gori-advance-traebeskyttelse/ Så har vi #tilbud   på #Gori   #Advance   #Træbeskyttelse . Det er optimal at male træværk udendørs i en stabil tør periode. Husk du må ikke male i direkte sol, da træbeskyttelsen vil tørre for hurtig og dermed ikke får optimal indtrængning i træet.

Post has attachment
NYHED!
Textilfarve er ikke bare tøjfarve. Som noget helt nyt har vi fået eneforhandling på #Dylon   #renovator  , som er en specialudviklet #tøjfarve , der kun er lavet i farven sort. Den er nemlig ikke beregnet til at omfarve tøjet, men i stedet til, at holde alt dit sorte tøj pænt i længere tid. Den sorte farve vedligeholdes ved brug af dette nye produkt. Synes du dit sorte tøj er blevet lidt grålig eller bleg efter mange ture i vaskemaskinen, så prøv Dylon Renovator - mange kunder har stor succes med det og køber det igen og igen.
 

Post has attachment
Hanen galer i det fjerne, solen skinner, børnene hygger sig i krog af haven... hvad trænger til maling eller olie? Det er blevet sommer i Danmark, her på denne, i kalenderen, første sommerdag.
Det må da helt sikkert være udendørs arbejdet skal foregå i dag.  Det er en god idé at bruge dagen i dag på, at gøre det hele klar, dvs. tage spindelvæv ned og anden rengøring der bør ordnes inden du går i gang med det rigtige #malerarbejde  . Få kigget igennem hvad du mangler af #grunder   #maling  og andre remedier før du går i gang. Har du afdækning så du ikke rammer fliserne? Og hvad med den rigtige type pensel, så du kan arbejde effektivt og hurtigt? På vores hjemmeside kan du finde det rigtige maling og alt hvad du skal bruge. Forbered dig ordenlig og udfør så det egentlige malerarbejde om aftenen i løbet af den kommende uge, hvor der bliver perfekt vejrforhold til malerarbejde udendørs. Husk: du må ikke male i direkte sol!

Post has attachment
Et godt råd:
Så er sommeren kommet over os. Mange planlægger, at de skal male udendørs nu hvor vejret er blevet så dejligt, men lad endelig være med at lade dig friste af solens varme stråler. Du må aldrig male i direkte sol, selvom det virker behageligt for den der udfører arbejdet. Hvis du maler i direkte sol, så tørrer malingen alt for hurtigt og der vil opstå striber og rulle/penselstrøj synligt efter endt arbejde. Resultatet bliver ikke pænt. Der må gerne være varmt, så længe du maler i skyggen. Den optimale temperatur er 18-20 grader, gerne om aftenen på en  varm sommerdag. Hvis du skal male   #trævinduer   kan vi anbefale #Gori   #vinduesmaling . Det er høj kvalitet, ikke som den billige maling du køber i byggemarked. Køb kvalitetsmaling og mærk forskellen. 

Post has attachment
Følg med når den professionelle maler #vinduer  :

Når jeg skal male vinduer, hvilket er særdeles krævende m.h.t. nøjagtighed langs glasbåndene, så bruger jeg en 35 cm lang skarp spartel (se foto).
Med den frie hånd holder jeg spartelkanten tæt ind mellem træ og glasbånd (pres lidt hårdt, men uden at skade nogen af delene træ/glasbånd).
Spartlen holdes lidt skråt væk fra vinduesruden.
Derefter bruger jeg en sprossepensel (af god kvalitet) til at påføre malingen med 2 strøg – dog må der IKKE efterlades en tyk film af maling langs spartlen.
Når malingen er påført trækkes spartlen væk (ind mod dig selv, ikke ind over glasbåndet ! ), og vupti; malingen står skarpt langs glasbåndet, og der er endda en anelse maling i mellemrummet mellem glasbånd og træet der er malet. Så denne kant har fået lidt maling, hvilket ellers ikke kan lade sig gøre ved at male uden spartel.
Spartlen flyttes nu til næste område der skal males……………osv.
I hjørner indpasses spartlen altid tæt ind i hjørnet, for et godt resultat.
Fidusen er at man blot skal holde spartlen ren, og der kan males pænt uden at glasbåndet er fyldt med uheld. For det kræver utrolig koncentration og akkuratesse, at male med pensel langs glasbåndene. Vask spartlen ind imellem, og tør den ellers jævnligt af med en fugtig klud eller køkkenrulle.
PRØV DET, men øv dig lidt først.
Foto også vedhæftet hvor resultatet kan ses.
I øvrigt brugte jeg #Gori   #vinduesmaling , hvilket er medvirkende til et særdeles godt resultat!
Photo
Photo
2014-05-04
2 Photos - View album

Post has attachment
Som noget helt nyt: Dupli-Color Aqua er et helt nyt produkt inden for #Spraymaling  . Som navnet siger så  er det en vandbaseret og meget mere #miljøvenlig   maling.  Det er noget vi kan li'. #Duplicolor  producerer som noget helt nyt en spraymaling, der tager hensyn til miljøet og samtidig opfylder vores krav til dækevne. Den kan anvendes på alle overflader, selv på legetøj. Samtidig er det jo en kæmpe fordel at den ikke skal afdampe på samme måde som en oliebaseret maling, der er næsten ingen lugtgener. 
Wait while more posts are being loaded