Profile cover photo
Profile photo
Nor Arina Azmi
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Tips Jadi Kaya Dalam Masa 3 Hari !!
Jom kita buat sama-sama..  Tips ini diambil dari laman facebook milik kak Fel --> Felinna Nadea Ed Fattah KAMI CABAR Anda! TIPS Jadi kaya dalam masa 3hari : Kakfel nak share ilmu pagi ini agar boleh menyedut banyak kebaikan dan aura positive. Awak ada masal...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Ajar Anak Bercakap
Assalamualaikum wbt.. Hari ni nak share tentang Cara Ajar Anak Kecil Bercakap . Sebenarnya, saya pun ada masalah ni untuk anak no. 2. Dulu anak sulung bila umur 2 tahun, sangat petah bercakap. Susun ayat cantik. Siap macam buat karangan lagi dia reka cerita...
Cara Ajar Anak Bercakap
Cara Ajar Anak Bercakap
ibufirash.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cara Menggunakan Whatsapp Melalui Komputer atau Laptop
Assalamualaikum wbt.. Hari rasa macamnak share pasal CARA GNA WHATSAPP MELALUI KOMPUTER. Bukan apa, kalau guna laptop atau pc ni, boleh type dengan laju sekali. Baru best!! Lagi-lagi kalau nak consult customer a.k.a kawan-kawan cara nak makan supplement kan...
Add a comment...

Post has attachment
SET MENGANDUNG YANG PALING BAGUS
Testimoni untuk set mengandung Shaklee. Mula-mula asyik bleeding je. 50-50 risau. Amalkan  ‪#‎ Shaklee‬ , alhamdulillah. Selesai masalah.. ~ menguatkan rahim ~ salurkan protein untuk ibu dan anak ~ hb jadi cantik ~ lengkap dengan asid folic ~ sumber kalsium...
SET MENGANDUNG YANG PALING BAGUS
SET MENGANDUNG YANG PALING BAGUS
ibufirash.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BERPUASA DENGAN KENYANG DAN BERTENAGA
Lepas makan nasi, sahur juga dengan produk hot bulan ramadhan ni. Apa dia? Campur ketiga-tiga ni. Minum. Insha Allah sangat kenyang, bertenaga dengan kadar sekata, badan pun tidak mudah terhidrat. Tapi kena makan dulu baru minum ni. Kalau minum ni dulu, ken...
Add a comment...

Post has attachment
BERPUASA DENGAN BERTENAGA DENGAN ESP
Memang berbeza kalau sahur kita serta  ‪#‎ ESP‬ ,  ‪#‎ PerformanceDrink‬  dan ‪#‎ Mealshakes‬  atau tidak. See....sis ni cakap apa..  . Sangat terasa bezanya. . Pengalaman saya, semalam terlepas waktu sahur, memang ketaq lutut. Hari sebelumnya dan hari ni w...
Add a comment...

Post has attachment
ESP BAGUS UNTUK PUASA
Ramai orang order  ‪#‎ ESP‬  bila puasa nih. Kenapa ESP sangat bagus diambil masa sahur? 1. Mempunyai indeks Glisemic yang rendah yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis, namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyeba...
ESP BAGUS UNTUK PUASA
ESP BAGUS UNTUK PUASA
ibufirash.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Menjadi Ketua Rumah Sukan ~ Hijau...Satria!!
Dah lama tak bersiaran. Malam ni rasa nak menulis pula. Ada sesuatu yang ingin dikongsi. Pengalaman menjadi Ketua Rumah Sukan, Hijau. Di saat nama rina diumumkan menjadi ketua rumah sukan Hijau, rasa nak pitam sekejap. Bayangkan, guru Pendidikan Khas yang t...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Bersihkan Kerak Susu Pada Puting Botol Susu
Geram tengok kerak susu ni susah betul nak hilang? . Rendam je. Lepas tu gosok-gosok manja. Dah macam baru semula. Tak payah nak sental beria sampai kacip-kacip bibir haa... . 1 botol tahan berbulan-bulan. Guna hanya setitik dua saje. Yang penting selamat u...
Add a comment...

Post has attachment
CARA KURANGKAN INCI BADAN SUPAYA PAKAIAN LAMA BOLEH DIPAKAI SEMULA
Mak aihhhh, tak sampai sebulan minum #Cinch dah hilang 5 kg. Siapa tak sukeee.. Seluar tak boleh butang pun dah longgar dibuatnya. Kena pulak Cinch promosi bulan nih. Rugi la tak grab. Sedap tu perisa latte. Chocolate pun ada. Kalau dengan Cinch, tak perlu ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded