Profile cover photo
Profile photo
CIK INA
53 followers
53 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Anak Buah Bukan Anak Aku Ye
Assalamualaikum... Sudah sekian sekian sekian lama kot aku tak update entri dekat aku punya blog. Bersawang kot...huhu Perah otak juga laa aku nak mengarang cerita apa nak post ini. Tahu takde siapa baca pun melainkan aku sendiri baca. Dalam lama aku tak up...
Anak Buah Bukan Anak Aku Ye
Anak Buah Bukan Anak Aku Ye
nurillahiblogspotcom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perginya Abah Tak Kembali...Al-Fatihah
Assalamualaikum... Al-Fatihah  Ameen... Amin ya Rabbal alamin...Semoga Allah S.W.T merahmati pemergiaan arwah abah serta ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman dan beramal soleh. InshaAllah... Abd Rahman Bin A.Jalil 17 Mei 1951-19 Disember 2015 ber...
Perginya Abah Tak Kembali...Al-Fatihah
Perginya Abah Tak Kembali...Al-Fatihah
nurillahiblogspotcom.blogspot.com
Add a comment...

Ya Allah, berikanlah aku kekuatan menjaga ibu dan abah especially my abah...huhu

#berapaharini #abahmacamlainje #sayangabahketat2 #sayangiburapat2 #syurgakuibuabah  
Add a comment...

Aisshhh ko tak payah muncul dalam mimpi aku lah...aku tak nak dekat ko dah lerrr...

#jodohrahsiaAllah #cintalepasnikah
Add a comment...

Post has attachment
Single Storey Terrace House Type 1 (3 Rooms) - Area Mersing, Johor
Assalamualaikum... Agak lama aku tak update entri baru kot. (Malas + takde cerita mau diceritakan) Sedih....huhuhu Sekarang aku sudah ada cerita mau dikongsikan dekat korang eh mengenai rumah..Sesiapa yang dah bekerja confirm teringin nak ada rumah sendiri ...
Add a comment...

#finally aku jumpa muka sama dengan #mamatakukenal dulu.. serius sama. #mamatmukasama tu dh lama muncul tapi ntah kenapa semalam baru aku perasan muka #mamatmukasama dengan #mamatakukenal seiras kot hahaha

#diadahbahagiasekarang #kenapamestimuncullagi #nyahkodarihidupku
Add a comment...

Menghitung hari nak bergerak ke Perak..insyaAllah
Add a comment...

sedih hatiku tengok abah yang menahan kesakitan setiap hari..ya Allah :(
Add a comment...

last aku meninggal negeri PERAK 2008..InsyaAllah, semoga Allah memberi kesihatan yang sihat & permudahkan perjalanan aku sekeluarga untuk melangkah semula ke sana

#2015 #lumut #taiping 
Add a comment...

::JANGAN MENCARI CINTA YANG BUKAN HALAL SELAIN AKAD NIKAH::

#seronokbercinta #dosabertambah #taubatsebelumterlambat  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded