Profile cover photo
Profile photo
Shida Idris
91 followers
91 followers
About
Posts

Post has attachment
BENGKUNG MAKAN HATI U OLLS
Salam semua, Amboiihh kemain lama Kak Vidah tak update blog. Sorry sangat, cuma Kak Vidah nak share berita baik untuk kaum perempuan, para ibu, anak dara dan bukan dara. Kak Vidah nak tanyalah korang ni pernah pakai bengkung atau girdle tak? Amboi kemain st...
BENGKUNG MAKAN HATI U OLLS
BENGKUNG MAKAN HATI U OLLS
shidalife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA 2017
Selamat Hari Raya....kahkah FIRST RAYA SECOND RAYA THIRD RAYA
Add a comment...

Post has attachment
PART 3 (MAYBE LAST PART) - APA NAK PAKAI RAYA 2017
Assalamualaikum kesayangan Kak Vidah. Mula harini, my name bukan Shida tapi KAK VIDAH. saja nak tukar nama bagi nampak lain. nak tiru Dato' Vida lettew....hahaha. Nak jadi berjaya macam dia cuma versi slim dan alim (amin). Korang tau tak puasa nak dekat dah...
Add a comment...

Post has attachment
PART 2 : APA NAK PAKAI SEMPENA RAYA 2017
Assalamualaikum semua, Bertahun baru nak sambung part 2 - apa nak pakai sempena raya 2017. Sapa yang tak baca lagi part 1 boleh baca sini ye: PART 1 DESIGN KETIGA - ROPOL Seriously, ropol will be so in this year. Memang akan banyak mendominasi (kemain ayat)...
Add a comment...

Post has attachment
APA NAK PAKAI UNTUK RAYA 2017
Assalamualaikum, Aku doakan pembaca blog aku sentiasa di bawah rahmat Ilahi dan dipermudahkan segala urusan. As been promised aku janji nak bagi suggestion what to wear untuk raya 2017 ni. Kena cepat-cepat ye tahun ni since 27 Mei dah start Ramadhan dan 25 ...
APA NAK PAKAI UNTUK RAYA 2017
APA NAK PAKAI UNTUK RAYA 2017
shidalife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
BIRTH STORY NAUFAL
Assalamualaikum, Harini ialah first day aku kerja setelah 3 bulan cuti. Wohooo, kemain lagi excited, malas, sedih dan macam-macamlah but life must go on right since cuti dah abis. Kemain aku enjoy my maternity leave, macam fully housewife. Since dah balik k...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum semua, Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA. Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku ...
Add a comment...

Post has attachment
second pregnancy
Assalamualaikum semua, Amboihh...mentang-mentang second pregnancy, aku langsung tak pernah cerita kan. Pregnancy kalini ok je cuma challenging part comes when 8 months and above. Memang challenging. 1) pinggang aku rasa macam nak patah. serius, kadang-kadan...
second pregnancy
second pregnancy
shidalife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
perginya seorang sahabat
Assalamualaikum, Today is the gloomy day for me since i receive bad news. one of my classmate at secondary school pass away due to cancer. This news really made me cry terribly. I was so shocked even i know she is struggling with leukimia but I dont expect ...
perginya seorang sahabat
perginya seorang sahabat
shidalife.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
LAST POSTAGE ESOK YE DARLING SEMUA 29 JUN 2016
Assalamualaikum semua, Harini dah 23 Ramadhan. Harapnya kita mengambil kesempatan untuk melipatgandakan amalan ibadat. Aku jugak berdoa agar kita dapat bertemu lailatul qadar. Harini tak nak berceloteh panjang cuma nak share pasal testimoni cust untuk dokoh...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded