Profile cover photo
Profile photo
MrGegerotak
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
lampu
Salam.. errmmmmmmm... nak post apa erk.. heheh, sebab dah lama tak buka tu yang jadi dah tak tahu nak tulis ap. ___________________ alright. now az dah nak masuk semester 5, presentation penuh projek akhir untuk poli az.. arghh.. #sakit otak.. hhaha.. pro...
Add a comment...

Post has attachment
ramadhan
Assalamualaikum.. Hari ni nak cerita2 sikit.. maklumlah cuti puasa ni takade kerja nak buat. Lagi pun az bru mula semester 4. alhamdulillah keputusan semester lepas baik. Walaupun tak capai "target" tapi dah memadai dapat dekan. So Az tengah nak beli motor ...
Add a comment...

Post has attachment
Family Day..
Minggu lepas az ad design baju untuk kelas .. dah macam supersunday kan.. bukan nak copy tapi nak tunjuk yang az blh design dgn harga murah.. xperlu habiskan duit sampai 60-70ringgit lh... Faily Day untuk Jabatan Kejuruteraan Awam kt poli Az.. terbaik... ha...
Family Day.. | Fazz blog®
Family Day.. | Fazz blog®
corefazz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
training start..
Time to training.. az dh terlalu bnyk tidor ni lpas msuk ipt.. bdan pun dh buncit.. hopefully, bdan akan cergas sperti dulu..
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum..kepada yang masih membaca blog fazz.. Sekarang minggu tahun baru cina dan az masih cuti pertengahan semester.. xde yang istimewa. Hanya duduk di rumah sewa bersendiri.. tapi tak kisahlh dah biase... az nk share sikit about sukipt.. or sukan...
Add a comment...

Post has attachment
Test Music on my blogger post
faazz <center><embed

src="http://s391.photobucket.com/albums/oo352/tarunsureja/fun4all/mediaplayer.swf"
width="304" height="18" allowfullscreen="false" flashvars="&file= http://rone92q.files.wordpress.com/2012/11/08-what-now.mp3 &height=18&width=305&sho...
Add a comment...

Post has attachment
Iphone
Now at Kampung seri Jaya, Johor.. Cuti semester 2 habiskan masa di kampung. Ha.. ni tengah google search..yelah dah ada internet kt kampung skrng senang sikit. takdelah bosan je.. Pointer baru je kluar td pg. alhamdulillah walaupun aku jatuh 2 je. Mungkin s...
Iphone | Fazz blog®
Iphone | Fazz blog®
corefazz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Newer!!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded