Profile cover photo
Profile photo
UNI COLOR web dizajn, grafički dizajn, tisak
9 followers
9 followers
About
UNI COLOR web dizajn, grafički dizajn, tisak's posts

Post has attachment
https://youtu.be/RwYZoH7QkvA

Potresi - uzroci nastanka i posljedice
s posebnim osvrtom na Hrvatsku i susjedna područja

Autor knjige: Prof. Marinko Oluić

EARTHQUAKES – Causes and Consequences with Regards to Croatia and Neighbouring Regions

Frequently occurring natural catastrophes, earthquakes in particular, have caused the loss of almost one million human lives as well as great property losses during the last several decades. This fact has initiated a number of international institutions, the United Nations in particular, to undertake actions for the better mitigation of natural catastrophes and to reduce the risks. Particular emphasis is given to increasing in the utilization of satellite images, which is also discussed in this book. The book is divided into three parts:
Part one: The earth’s structure and composition and its impact on seismicity
Part two: Earthquakes in Croatia and neighbouring countries
Part three: Earthquakes - after effects and how to safeguard against them.

Post has attachment
Vrijeme je za promjene. Sivilo sa zidova treba ukloniti, a to će nam pomoći JUPOL, najpoznatiji borac protivi sivila unutarnjih zidova. A za JUPOL se brine DA&DA boje i lakovi, (Sesvete, Zagreb, cijela Hrvatska). U tijeku je prodajna akcija u kojoj kantu JUPOL boje dobivate za samo 127,19 Kn. http://www.da-da.hr/hr/boje-i-lakovi/boje-za-zidove/unutarnje-boje/jupol/
Animated Photo

Post has attachment
ČAČKALICE HIGIJENSKE S REKLAMNIM NATPISOM

Svaki GRIL restoran obavezno mora imati i čačkalice na stolu. A za čačkalice s reklamnim natpisom brine se Pokupčanka, odnosno njihov brand DAGRO. Dagro čačkalice se mogu pronaći u dosta hrvatskih trgovina npr. Konzum. Iskoristite ovaj jedinstveni kanal i ostavite poruku posjetiteljima ili naprosto stavite logo svog ugostiteljskog (turističkog) objekta na svaku čačkalicu koja se podijeli. Evo kako je Adria Grill personalizirao svoje čačkalice.

www.pokupčanka.hr
Photo

Post has attachment
Bicikl servis. Na lokaciji Maksimirska 56, Zagreb
Photo

http://www.bim-bike.hr/…/bici…/servis-za-bicikle-bim-zagreb/

SERVIS BICIKLA (kada i zašto?)

Vrijeme je da podmažete što treba podmazati i zategnete što treba zategnuti, te zamijenite što treba zamijeniti. Ako ne znate sami, onda je dobro poći do servisa za BICIKLE BIM u Maksinirskoj 56 u Zagrebu. Tamo Vas čekaju profesionalci s dugogodisšnjim iskustvom u servisiranju SVIH vrrsta bicikla.

Za radnp vrijeme servisa i ostale kontakt informacije kliknite na gornji link. Tamo sve piše.

Ako pak mislite da je bolje kupiti novi bicikl, onda ste na pravom mjestu. BIM nudi jako veliki izbor bicikla, svih raspona cijena, (bicikl za svaki džep).

Post has attachment
Cijena grijanja kamin vs centralno, ili kombinirano

Iako je proljeće jako blizu, još uvijek nam je hladno i treba nam grijanje u kući ili stanu. Kad god spomenemo grijanje prvo pomislimo na vatru iz kamina, a tek onda na centralni grijanje iz radijatora ili podno centralno grijanje.  

U sjedinjenju oba svijeta grijanja značajno sudjeluje hrvatska tvrtka Termotehnika iz Sv. Križa Začretje, koja je postala vodeći proizvođač kaminskih ložišta, s velikim brojem modela za sve vrste objekata. Najprepoznatljiviji su po modelima kamina koji se spajaju na postojeće centralno grijanje, pa na taj način donose znatnu uštedu kućnom budžetu u pogledu grijanja, a toplinom vatre iz kamina čine ljudima život ugodnijim i romantičnijim. 

Sve što Vas zanima o kaminskim ložištima Termotehnika, te ugradnji i projektiranju kamina, pogledajte na stranicama www.kamini-termotehnika.com

Post has attachment
“Tradicionalna konferencija i ove godine nudi predavanja i predavače na najvišoj svjetskoj razini. Za Iznimno velik odaziv svih koji se bave ili sudjeluju u programima kondicijske pripreme svih vrsta ali i zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti pokazatelj je kako je zagrebačka konferencija jedna od najvećih u ovom dijeliu Europe. Pozivamo sve zainteresirane da dođu na Kineziološki fakultet i ovog vikenda steknu nova znanja", izjavio je dekan Kineziološkog fakulteta prof. dr. sc. Damir Knjaz.
Veliki međunarodni sportski događaj pozdravili su i predsjednik organizacijskog odbora te kondicijski trener Hrvatske nogometne reprezentacije prof. dr.sc. Igor Jukić, zamjenik ministra sporta Tomislav Paškvalin te rektor Zagrebačkog sveučilišta prof. dr.sc. Damir Boras.
"“Konferencija Kondicijska priprema sportaša 2015. međunarodni je brend hrvatskog sporta i edukacije sportskih trenera. Informacije temeljene na dokazima i praktična iskustva svjetski priznatih ekesperata poslužit će osvježavanju znanja hrvatskih i regionalnih stručnjaka. Zapravo, najvažniji odjek ove konferencije očekuje se u trenažnom procesu i u sportskoj izvedbi sportaša", izjavio je prof. dr.sc. Igor Jukić.

Post has attachment
KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA 2015.
13. godišnju međunarodnu konferenciju

Poštovani prijatelji sporta,

Pozivamo vas na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, ovaj put na 13. godišnju konferenciju “KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA 2015”.

I ove godine, svoja znanja i iskustva iz kondicijske pripreme predstavit će najuspješniji hrvatski i strani stručnjaci i znanstvenici: Steven J. Fleck (predsjednik NSCA), Iñigo Mujika, Sergej Ostojić, Julio Calleja, Boris Maleš, Daniel Bok, Slaven Hrvoj, Damir Sekulić, Nikša Sviličić, Igor Čerenšek, Renata Barić, Mario Možnik, Toni Caparros i Mario Tomljanović.

Kao pisani trag ove konferencije bit će publiciran i CD

Konferencija Kondicijska priprema sportaša namijenjena je:

 - kondicijskim trenerima
 - sportskim trenerima
 - sportskim liječnicima i fizioterapeutima
 -  profesorima kineziologije ï studentima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
 -  ostalim stručnim kadrovima u sportu

Post has attachment
https://vimeo.com/113148081 Najava 13. KPS konferencije 27. 28 veljače u Zagrebu

Post has attachment
Međunarodna konferencija kondicijskih trenera Hrvatske. "Kondicijska priprema sportaša 2015".

Pozivamo vas na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, ovaj put na 13. godišnju konferenciju “KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA 2015”.
I ove godine, svoja znanja i iskustva iz kondicijske pripreme predstavit će najuspješniji hrvatski i strani stručnjaci i znanstvenici. Kao pisani trag ove konferencije bit će publiciran i zbornik radova te CD. Sve detalje vezane za konferenciju 2015. potražite na sliužbenim stranicama udruge kondicijskih trenera Hrvatske www.ukth.hr
Wait while more posts are being loaded