Profile cover photo
Profile photo
nur hannis mohamad
647 followers -
`life is a promise,fulfill it`
`life is a promise,fulfill it`

647 followers
About
Posts

Post has attachment
SERUMAH DENGAN MERTUA BAHAGIA @ DERITA....
Assalamualaikum w.b.t... Tinggal beberapa hari saja kita semua  nak menyambut hari kebangsaan . Tahun ni hari kebangsaan jatuh pd hr isnin so dptla cuti lama skt kan...and akan ada majlis2 perkahwinan...hihi kpd yang dh berkahwin selamat datang ke alam ruma...

Post has attachment
**
Assalamualaikum w.b.t....salam isnin bersamaan 24 August 2015...lama saya mendiam kan diri,maaf kpd rkn2 blogger yg berkunjung ke blog saya yg sepi tanpa perkongsian terbaru... Sebenarnya saya sibuk yang teramat sgt, dgn laptop saya pula rosak nk berbloging...

Post has attachment
Photo

Happy Birthday, +tenku butang!

Post has attachment
Penjagaan Bawah Lengan..... Khas Untuk Kaum HAWA...
Assalamualaikum semua... hope hari ini lebih baik dari hari semalam..  Tadi masa buka email kat yahoo ade terbaca artikel tentang Penjagaan Bawah lengan .. so hanis nak share la ngan uolls semua... jom baca mana berkesan....  Ramai di luar sana terutamanya ...

Post has attachment
`awi rafael bersyukur tinggalkan bekas kekasih.....
annyong.... as salam.....hai lama kan menghilang? ha ni nak gosip sikit pasal si awie rafeal... ha ni pun amik dari sumber yahoo.... jom baca.... Pemilik nama Muhammad Nabawi Gunawan atau lebih dikenali sebagai Awi Rafael, 28, enggan ambil pusing tentang ko...

Post has attachment
personaliti tv3 sah bercerai...
Assalamualaikum.. annyong tadi baca artikel kat sinar terbaca artikiel tentang personaliti tv3 yang hitam manis tu... dah bercerai hurm ingat diorang dah berbaik rupanya tak dapat nak selamatkan juga,,, kesian la kat fiza apapan jodoh ajal dan maut Allah ya...

Post has attachment
perasaan di tempat baru....
hai... assalamualaikum semua...annyong.... hope u alls sihat hendaknya.. lama kan hannis x menulis kat belog hannis ... ha hari ni tetiba nak menulis ... menulis tentang tempat kerja baru hihi... anyway tempat lama lagi best la....wei lieaya abdul jalil rin...

Post has attachment
nur hannis mohamad commented on a post on Blogger.
hai salam tahun  baru .. tgh tgu panggilan ek k saya doakan awak berjaya insha allah.... :)

Post has attachment
Gambar Kahwin Linda Onn
Assalamualaikum... Ha ni nak kongsi cerita pasal kak linda onn kiter yang dah sah bergelar isteri kepada ungku azhar, tahniah kak linda semoga berkekalan hingga ke Jannah...amin... Gambar kahwin Linda Onn dan Ungku Azhar Ungku Muhammad Maznan pada 27 Disemb...
Wait while more posts are being loaded