Profile cover photo
Profile photo
Razo Yusof
2 followers -
Orang terengganu di KL
Orang terengganu di KL

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Banyuwangi
esok hari raya haji (ketika cubaan pertama aku taip entry ni). tahun ni sekali lagi aku beraya-haji di KL. macam tahun lepas, sesudah semayang raya aku dengan smadi ke ikea. siap pakai baju raya lagi. lol.  tahun ni, aku tak sempat nak balik raya. ada cerit...

Post has attachment
**
Lama gila tak update blog. Sejak aku tertumpah air atas keyboard laptop. Dah lebih 6 bulan kot. Takde laptop aku beli tv murah-murah. Boleh lah buat layan dvd. Huhu. Ada dua sebab aku bersusah payah menaip pakai iPad (benda paling aku tak suka buat). Satu s...

Post has attachment
buku
hari raya kedua CNY. +++ aku tak ramai kawan yang berbangsa cina. selain bekas pegawai masa mula2 masuk kerja bank dulu. selain dia, memang tak ada. ok, ada sorang mamat ni kerana company sebelah bank cawangan aku kerja dulu. setiap pagi dia akan datang ke ...

Post has attachment
kembali
Assalamualaikum dan salam sejahtera, ++++ sawang lama tak update.  terlalu banyak benda nak update. rindu nak menulis membuak2 tapi banyak benda yang perlu di utamakan selain mengangkat laptop ini ke meja makan. haha.  +++ buku termasuk buku yang aku beli t...

Post has attachment
inspire kah
Selepas sekian lama (selepas ganti hard disk baru kira2 dua
tahun lalu – kot), malam tadi baru lah aku dapat balik office dalam mac aku ni.
Kalau tak haru biru menaip guna notes. Banyak yang nak di ceritakan. 1.      kepulangan umum tahu aku jarang balik ka...

Post has attachment
mr mama
memang aku di lahirkan dan di besarkan ala2 feminin sikit. tapi belum pernahlah aku ni bercita2 nak tukar jantina. 3 benda yang aku pernah post di fb yang menunjukkan aku ni feminin; 1 - doakan perempuan2 yang bekerja balik kerja cepat2 terkejar2 nak pick u...

Post has attachment
wawasan 2020
bobo no longer in the office. aku yang selalu tinjau internal vacancies (kot2 ada peluang nak fly ke another dept, alih2 bobo yang maha best duk kat cubicle dia tu pulak yang di transfer). what a wonderful world.  macam aku cakap di fb, bila kita kerja deng...

Post has attachment
novel unfinished
selepas saya expose blog ni di akaun instagram, rupa2nya saya bagi peluang kawan2 yang selama ini tak tahu pasal blog saya ni membaca sikit demi sikit apa yang saya tulis.  sebenarnya memang saya sedang edit semula entry blog saya yang mana saya kira agak m...

Post has attachment
2015
selamat tinggal 2014. selamat datang 2015. jap gi ada orang cakap, tahun baru islam tak pulak beria nak buat post mortem bagai. haha. dah nak buat macam mana kita kira hari pun sunday, monday etc etc. bulan january, february etc etc. kalau boleh ubah ke kal...

Post has attachment
lelaki harapan dunia
lelaki harapan dunia.  aku terperasan tentang movie ni masa tengok entah siapa cerita di fesbuk.  ada something yang diorang debatkan. tapi macam biasa, aku tak suka baca review sebelum aku menonton. selepas filem penanggal, ini lah dia filem yang menyebabk...
Wait while more posts are being loaded