Profile cover photo
Profile photo
Atikah Tumin
71 followers -
jalan mesti ke depan, bukan ke belakang
jalan mesti ke depan, bukan ke belakang

71 followers
About
Atikah's posts

Post has attachment
berkepuk dah aku simpan dalam draft ni. 

Post has attachment
Aku Bukan LOSER - Part 13
13. "Hey, saya Aisyah, dari Batu Pahat!" "Hai, aku Fazira. JB."      Aku tak beberapa ingat bagaimana hubungan aku dan Fazira bermula. Tapi proses kenapa hubungan itu rapat juga tetap sama. Disebabkan masa. Disebabkan keadaan. Fazira kawan rapat aku di dala...

Post has attachment
Aku ni satu titik kuman pun bukan kaki bola.

Post has attachment
Aku Bukan LOSER - Part 12
12. Senior. Walaupun hanya berselang setahun awal kau beranak dulu, kewajipan memangil kakak tu tersangatlah diambil kira. Kakak itu. Kakak ini. "Akak, macam ni boleh tak?" "Errr, akak macam ni tak boleh ke?" "Akak, saya nak pergi surau dulu." "Akak, kita g...

Post has attachment
Aku ada hiperhidrosis. Kau jangan takut, tak berjangkit pun.. 

Post has attachment
masih ingat lagi tak siapa kawan kita

Post has attachment
Aku Bukan LOSER - Part 11
11.      Alhamdulilah. Semuanya selamat. Dengan perasaan takut berteman sang ego, dapat juga aku menahan mata ini dari dibanjiri tsunami. Sebak dia sampai tak boleh nak cakap masa aku peluk mak. Emak dengan Abah pesan macam-macam. Aku rasa masa tu aku hanya...

Post has attachment
version wattpad pula kali ni

Post has attachment
Aku Bukan LOSER - Part 10
10.       Sudah genap 2 minggu dunia Form 4 ni bermula. Tapi aku masih lagi terasa 'mood' cuti tu berlegar-legar segar dalam jiwa dan mental. Masih terpinga-pinga arah sebenar yang sepatutnya aku ambil untuk teruskan dunia pembelajaran ni. Sebab untuk ke Fo...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded