Profile cover photo
Profile photo
Nurul Ain
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
after a long time ago
Salam yuhuuuu i'm coming home.. hahahaah lama kan x update,, rasa mcm lepas ni nak aktif baliklah.. sebab rasa mcm banyak x stori dalam hati ni ,,wah ayat gituuu.. Actually now..sangat-sangat BZ ,,, dengan study.. ni part paling bz sangatttttttttttttt hahah...
after a long time ago
after a long time ago
nurulain85.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ARE YOU FEELING!!!
Salam yess i'm feeling waa gitu ayat gedik hahahha bangun pagi tdi dgr lagu ni kat radio.. tetiba macam acah2 gedik rasa bahagia plak..  JUDIKA : SAMPAI AKU JADI MILIKMU Kau tau sejak pertama bertemu Terbayang senyum indah di matamu Kau berikan tatapan cint...
ARE YOU FEELING!!!
ARE YOU FEELING!!!
nurulain85.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Semester 4 + semester 3 + bersalin
Salam Haluuuuuuuuu lama x bersiaran.. kesibukan diri ini sangat2 membataskan apa yang berlaku... ha last update semester 2 tetiba dah semestet 4 mak aii 1 smester aku stop blogging rupanya,, haha redha jela ye mak encik semua hahahahah oklah kita mulakan de...
Add a comment...

Post has attachment
THROWBACK : LANGKAWI WITH BFF
Assalammualaikum.. Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu ok ambik mood throwback je harini.. hahahahaha bacalah sampai jemu.. hahahhaahhaa Actually kalau semua nk tau aku ada 3 BFF yang dr zaman sekolah zaman asrama,, and yess ni jela yang betul2 kekal bertahun lamanya.. ha...
THROWBACK : LANGKAWI WITH BFF
THROWBACK : LANGKAWI WITH BFF
nurulain85.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
THROWBACK : Anugerah Allah
Assalamualaikum Nila berita yang aku nk cerita,, selepas Ucu menghadap illahi.. aku disahkan pregnant, aku ada cerita sikit kt post yang lepas, cuma xlah terperinci sangat.. hahahah. Today aku dah 32 weeks dh pun.. Kandungan ni amat bermakna buat aku.. seba...
THROWBACK : Anugerah Allah
THROWBACK : Anugerah Allah
nurulain85.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
THROWBACK : 30.4.2015 - Ucu dalam kenangan
Salam Al Fatihah : Nor Izzati bt Abdul Rahman : 18.8.1980 ~ 30.4.2015 Dekat nk setahun aku biarkan blog ni bersawang,, sebab perkara ini.. banyak kali aku nk ceritakan tapi bila nk taip je.. trasa sedih..pilu semua ada.. nk kuatkan hati tu susah sangat.. sa...
Add a comment...

Post has attachment
Make a movie with Eiji Tsuburaya! #GoogleDoodle
Add a comment...

Post has attachment
semester 2
Salam sekarang ni dah start Semester 2 degree aku,, yup ada lagi 7 sem lagi.. sem 2 ni mencabar gakla.. dengan masa aku yang simpang siur ni ha.. huhuhu en asben pulak dah pindah ke Bangunan Bank Rakyat kat KL nun.. dulu kat kajang so lewat2 pun kul 10 dh b...
semester 2
semester 2
nurulain85.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Recomended : NUTRIPLUS NUGGET TEMPURA (CHEESE)
Salam semalam aku g AEON BIG kat alamanda.. kebetulan tadika Rayyan buat sambutan maulidur rasul harini,,, so parents bolehlah sedekah port luck.. so aku yang sekarang life mcm kelam kelibut sikit.. aku plan nak wat roti jala tapi aku yakin beno yang aku x ...
Add a comment...

Post has attachment
MAFIST PUTRAJAYA
Salam Rasanya aku tak cerita lagi pasal tadika rayyan sekarang ni.. actually setelah habis diselidiki dengan sebaiknya.. bahkan dengan segigihnya... akhirnya kami memilih MAFIST a.k.a Muhammad Al Fateh  Islamic School Training (Eh yeke.. tapi yang betulnya ...
MAFIST PUTRAJAYA
MAFIST PUTRAJAYA
nurulain85.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded