Profile cover photo
Profile photo
Knut Nägele
772 followers
772 followers
About
Knut's posts

Hej Allesammen

Arbejder med et website på forskellige sprog.

Hvis man kommer ind på sitet første gang kommer man automatisk på det engelske. Der sker en redirect fra website.com 302 -> website.com/en/

Har man tidligere valgt et sprog, så husker websitet med en cookie dette og redirecter til det sprog: f.eks. website.com 302 -> website.com/da/

Tvivler selv på, om det er den rigtige måde at bruge 302 redirects for at lave disse redirects. På den anden siden, så kan man jo sige, at de ikke er rigtig permanente da de afhænger af sprogvalget.

Et problem som dog er dukket op er, at den søgning på site:website.com i Google giver en masse links til sider der ikke eksisterer mere. F.eks. en side som website.com/fghfghdfgh. Hvis man klikker på den så kommer man med redirect videre: website.com/fghfghdfgh 302 -> website.com/da/fghfghdfgh Denne side giver så en 404. Min teori med ikke eksisterende sider er, at Google ikke får vist en 404 for website.com/fghfghdfgh og fordi der ikke er en 301, så sætter Google ikke lighedstegn mellem website.com/fghfghdfgh og 404.

Hvordan ville I dels optimere funktionaliteten overfor Google og dels løse problemet med de døde sider i Google? Er det vejen at lave en 301 i stedet for de eksisterende 302? Er der nogen ulemper ved dette, da sprogredirect jo ikke er permanente?

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Professor anbefaler en stribe test. Se links 11 kandidattest og valgtest her: http://elections.dk/folketingsvalg/kandidattest-valgtest-folketingsvalg/ #dkpol   #fv15  
Photo

Post has attachment
Nu er der 6 forskellige kandidattest/valgtest i vores oversigt. TV2 er lige kommet til i dag. Test dig selv - hvad skal du stemme?

Post has attachment
Forsøger at samle valgtests. Kender I andre end de 2 kandidattests og den ene stemmeseddel-generator jeg har fundet der er gået live allerede?

Post has attachment
Se hvordan lige netop din stemmeseddel kommer til at se og tjek alle kandidaterne ud:

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Oversigt over 18 engelsksprogede mediers anmeldelser af Apple Watch:
Wait while more posts are being loaded