Profile cover photo
Profile photo
Marlina Mohtar
84 followers
84 followers
About
Marlina Mohtar's posts

Post has attachment
CLAY MASK - KUASA CLAY MENDETOX KULIT ANDA
K.Mar memang suka sangat dengan Clay Mask MJ ni. Sebelum ni kalau beli mask, memang jarang sangat nak pakai. Beli, tapi last-last masuk dalam tong sampah. Okey, sila jangan ikut sikap tak baik ni kihkih. Detox Clay Mask ni ada 2 jenis clay, French Green Cla...

Post has attachment
COLLAGEN DRINK MARY JARDIN
Coming soon... Coming soon... Coming soon... RAHSIA KINI BUKAN LAGI RAHSIA Psst... Ni rahsia yang k.mar nak bocorkan. Pasni bukan lagi rahsia dah tau. Rahsia cantik Mary Jardinians. Selain amalkan skincare #maryjardin Lepas ni Asta Cera-Col pula bakal jadi ...

Post has attachment
PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK RAYA
JUN Mood Republik kembali 🎉🎊 So, macam sebelum-sebelum ni, kita buka pre-order untuk cod di MR Harga memang berbaloi-baloi 😍 Kalau tak dapat cod pun, masih boleh pre-order tau.. Tapi akan pos selepas raya ya Cumanya.... masa sangat-sangat terhad!! Hingga...

Post has attachment
PERTAMA KALI
Syawal 1430h Tahun pertama... Pertama kali beraya sebagai suami isteri Pertama kali beraya sebagai abah & ummi Masa ni baru 22 hari melahirkan k.long hehe Memang tengah dalam pantang sangat Tapi... tak boleh ank duduk diam sibuk juga ikut beraya kat rumah p...

Post has attachment
Ramadhan 1438h di Shah Alam (1)
Minggu lepas kami sekeluarga balik Shah Alam. Sambut Ramadhan dengan family k.mar hehe. Sebab tahun ni tak dapat balik Shah Alam raya nanti. So, kita ambil cuti smbut Ramadhan kat Shah Alam. Macam biasa, bila dah balik ramai-ramai ni.. adalah pembahagian tu...

Post has attachment
MENJELANG RAMADHAN
Hari ini. Esok. Lusa. Ramadhan bakal menjelma. Hari ni kitorang makan Laksa Penang. Sedapnya ya Allah....... K.mar dah lah suka sangat Laksa Penang ni. Hari ni officemate merangkap bff belanja laksa. Tapi...sebab k.mar demam dan sakit kepala, sepinggan ni j...

Post has attachment
ANAKKU BERWAJAH BARU
Semalam lepas habis kerja terus ambil cermin mata Kak Long yang dah siap. Ummi sebolehnya tak nak bagi Kak Long pakai spec huhu. Tapi terpaksa lah bagi dengan berat hati. Kak Long tak rabun, tapi silau tinggi.  "wajah baru" Kak Long Ummi pakaikan sekali tal...

Post has attachment
KULIT KEKAL LEMBAP DENGAN FACE OIL MARY JARDIN
Baru ni dapat feedback positif dariapada jiran sebelah rumah umi... Katanya best sangat pakai face oil ni. Ceria je kakak ni cerita tau.. Bangun pagi je, sentuh kulit wajah masih kekal lembap... Memang rasa lain sangatlah berbanding sebelum ni.. Baki face o...

Post has attachment
SEJAMBAK SKINCARE MARY JARDIN UNTUK MAMA
Sesekali, hadiahkan sejambak skincare Mary Jardin kepada ibu atau ibu mertua Mesti tak sabar nak tengok senyuman indah terukir di wajah mereka Manjakan ibu kita dan belai kulit wajah mereka dengan skincare natural dan organik dan yang paaaaling best sangat ...

Post has attachment
FACIAL SOAP MARY JARDIN MEMBELAI KULIT WAJAH ANDA
Beri peluang Mary Jardin membelai kulit wajah anda... Susu kambing sepenuhnya yang diadun bersama madu, oat dan minyak zaitun berupaya memberi kelembapan pada kulit wajah Ditambah aroma wangi semulajadi pati lavender Anda pasti asyikkk dengan harumannya yan...
Wait while more posts are being loaded