Profile cover photo
Profile photo
Cheta Pengedar Vivix Shaklee
281 followers -
Mum Of 3 Kids|Blogger|Pengedar Vivix Shaklee
Mum Of 3 Kids|Blogger|Pengedar Vivix Shaklee

281 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak beli Vivix pada Harga super jimat?? Klik entry untuk info lanjut
Add a comment...

Post has attachment
Resdung? Ada risiko dapat jangkitan otak jika tidak dapatkan rawatan segera
Add a comment...

Post has attachment
Krim malam terbaik untuk kulit muka sensitif...best sangat bangun tidur asik rasa nak belai pipi jer...
Add a comment...

Post has attachment
Gastrik? memang seksa kalau kena gastrik ni..tapi macamana gastrik kronik 10 tahun pulih tanpa sengaja ni? Apa wanita ni buat?
Add a comment...

Post has attachment
Sejujurnya Cheta tak pernah completekan fasa berpantang 44 hari tu...entahlah sejenis tak reti nak duduk diam-diam gaknya...

Yang penting tuan badan tu sendiri tahu keadaan badan dia...kalau dia rasa luka bersalin dia dah cukup baik dan dia sangat energetic untuk kembali berkerja seperti Vivy Yusof why not kan...dia sendiri faham dengan jelas keadaan badan dia...

Nak baca cerita ibu lain yang juga turut energetic dan tak reti duduk diam sewaktu berpantang? Klik artikel di bawah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Princess Punya Cerita | Cheta Mama Gojes
Princess Punya Cerita | Cheta Mama Gojes
chetamamagojes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nak dapatkan Produk Shaklee di Kuching Sarawak? Hubungi Dayangku Aminah +6017.844.1515 dengan kadar segera.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded