Profile cover photo
Profile photo
Aart Tweewielers
18 followers
18 followers
About
Aart Tweewielers's posts

Post has attachment
WINNAAR TOURSPEL 2016 - STADSKRANT VEGHEL

Veghelaar Jan van Lee is winnaar geworden van de prachtige Kalkhoff-fiets beschikbaar gesteld door Aart Tweewielers uit Veghel. De uitreiking was wat verlaat wegens vakantie van de betrokkenen.

Van Lee is een echte wielerliefhebber en mist nagenoeg niets van deze sport. Een kenner heet dat dan en om die reden niet toevallig dat hij weer eens in de prijzen valt. Van Lee: De fiets ziet er echt prachtig uit en ik ben er hartstikke blij mee! Natuurlijk was er ook nog een bloemetje voor Mevrouw van Lee.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
DOE MEE MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL EN WIN MOOIE PRIJZEN

* Ook dit jaar stelt AART TWEEWIELERS weer een sportieve fiets beschikbaar*

Ben jij echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliksport Tourspel 2016. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!
Het Kliksport Tourspel is een gezamenlijk tourspel van de Stadskrant Veghel, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss en het Udens Weekblad.
Dit zijn allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV.
Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Let op, vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van 'hun eigen' krant.
PRIJZEN
De winnaar van de Stadskrant Veghel ontvangt een sportieve Kalkhoff-fiets ter waarde van 600 euro, beschikbaar gesteld door AART TWEEWIELERS uit Veghel.
Lezers van De Maas Driehoek maken kans op een fiets naar keuze ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door Rob's Tweewielers Boxmeer.
Deelnemers uit Oss en omgeving maken kans op een Trek Race fiets ter waarde van 699 euro, beschikbaar gesteld door Bike+ uit Oss. De tweede prijs is een SHARP LCD TV - 101 cm ter waarde van 399 euro, beschikbaar gesteld door Smits en van Zon uit Oss en de derde prijs is een diner voor twee personen bij Restaurant Onsz in Oss.
Er zijn vier prijzen voor de Udense deelnemers, zoals een fiets van John Vermeulen Fietsplezier, een tapas schaal voor acht personen (door Slagerij Knobbout), een AGU Sport zonnebril t.w.v. 45,00 euro (beschikbaar gesteld door Empella Fietsen) en een boek over de Tour de France van Boekhandel Bert van der Heijden.
Meedoen? Surf naar www.poules.com/kliknieuws.
Photo

Post has attachment
WIJ ZIJN GESLOTEN VAN
MAANDAG 1 FEBRUARI 2016 T/M 15 FEBRUARI 2016
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Aart Tweewielers feliciteert onze nieuwe prins van Kuussegat....Tiny vd Sanden (prins Tinus d'n twidde)

Tiny, een hele fijne tijd samen met jouw adjudanten Emiel en Ivo
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
VAKANTIESLUITING
Photo

De Tour komt er weer aan! Ook dit jaar kunt u weer mee doen aan het Tourpool spel.
U heeft nog tot zaterdag 4 juli 2015 12:00 uur om mee te doen aan de tourpool 2015.

http://www.kliknieuws.nl/tourpool/aanmelden
Wait while more posts are being loaded