Profile cover photo
Profile photo
Naj nasmeh
11 followers -
Na ulice želimo pripeljati (na)smeh in pokazati, da kljub časom ali pa prav zaradi njih, vedno obstaja razlog za smeh!
Na ulice želimo pripeljati (na)smeh in pokazati, da kljub časom ali pa prav zaradi njih, vedno obstaja razlog za smeh!

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Franci Štrubelj je upokojenec, ki zadnjih nekaj let uživa svoje življenje v Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška. Zelo rad ukvarja s kolesarjenjem, pa tudi na kakšen nižji hribček rad zleze. Rad gleda televizijo in ob tem z užitkom zvrne tudi kakšno kapljico dobrega vina.

Zdenko Muhar šteje častitljivih 87 let, v domu pa je med bolj priljubljenimi stanovalci, posebej med ženskim spolom, saj je neprestano nasmejan.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Zakulisje snemanja- Franci Štrubelj in Zdenko Muhar
10 Photos - View album
Add a comment...

Z ekipo Naj nasmeh-a bomo jutri, malce čez 10h dopoldne, širili nasmehe v oddaji Dobro jutro, na RTV Slovenija 1 :)
Vabljeni, da se nam pridružite! :)
Add a comment...

Post has attachment
Shkurta je simpatična 19 letnica, ki se ukvarja s frizerstvom in oblikovanjem umetnih nohtov. Zanimata jo moda in fitness, v prostem času pa najraje telovadi. Rada ima nasmejane in pozitivne ljudi, kakršna je tudi sama :D
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Shkurta Blakaj - zakulisje slikanja
22 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Petra je mamica dveh razigranih otrok, ki ji vsak dan pričarata nasmeh na obraz. Ima tudi izjemno lep poklic, saj je vedno obkrožena z ljubeznijo :) Je organizatorka porok ter dogodkov. "Do sedaj sem organizirala preko 150 uspešnih in unikatnih porok po celi Sloveniji. Zelo rada se posvečam detajlom zato vedno iščem nove ideje kako jih vnesti v sam dogodek. Tudi najtežje stvari so mi v izziv, saj rada premikam meje domišljije, odkrivam nova področja in se neprestano učim. Vedno dam vse od sebe, saj se zavedam, da je poroka za vsak par ena izmed najpomembnejših stvari v njunem življenju." 

Petra je romantična duša, ki rada gleda komedije. "V prostem času rada pojem ob spremljavi radia, jem Nutello, se smejem ter grem na kavico s prijateljico Jasno. Poleg vseh mojih obveznosti tudi prostovoljno učim verouk ter pomagam ljudem v stiski (finančno ali z oblačili in hrano). Če mi ostane še kaj časa pa napišem članek za moj čisto nov poročni blog."
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Petra Starbek - zakulisje slikanja
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Gospa Amalija Marinčič pooseblja našo dobrodelno akcijo. Je neverjetno velika in skromna dobrotnica, sicer tudi donatorka za projekte Pedra Opeke na Madagaskarju, donatorka Društvu Barka, botrstva na daljavo, vsakodnevno prostovoljno pomaga pomoči potrebnim v svoji okolici itd... Vsi, ki jo poznajo in teh je ogromno, obiskovalcev ima vsak dan toliko, da ima koledar za razpored, se strinjajo, da je najbolj veder in pozitiven človek svoje generacije in čisto vsi so nad njeno toplino in karizmo popolnoma navdušeni. Imela je težko življenje, a je kljub svojim 88 letom starosti izredno fizično in mentalno zdrava. Celotno delovno dobo 36 let je bila zaposlena v podjetju Gradis, kjer je opravljala delo tajnice generalnega direktorja družbe. V preteklem letu se je po prodaji hiše, v kateri sta živela s svojim pokojnim možem odločila, da se razbremeni skrbi za vzdrževanje nepremičnine in se preseli v apartma v Trnovo.

Gospa Julija Vasle je zelo fotogenična in dobrega razpoloženja. V domu, kjer sedaj živi, jo vedno uporabijo za moderatorko prireditev. 
Po poklicu je ekonomistka in tudi ona je skozi vso svojo delovno dobo ostala zvesta istemu delodajalcu - SDK, Službi družbenega knjigovodstva. Leta 2009 se je iz družinske hiše v Murglah preselila v Dom Janeza Krstnika.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Amalija Marinčič in in Julija Vasle - zakulisje slikanja
20 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Za Ireno Lesjak ima akcija Naj Nasmeh zelo poseben in simbolno globok pomen. Pred enim letom, lanskega novembra, se je namreč soočila z najtežjo življensko preizkušnjo, izgubo otroka, sina Tiborja. Kljub tragični izkušnji, po drugi strani pa ravno zaradi nje, je ugotovila, da je nasmeh najpomembnejše in najmočnejše orožje, ki ga imamo v življenju in nam pomaga preživeti nepredstavljivo. Tako, kot ji ga je uspelo ohraniti skozi najtežje trenutke, jo še naprej vodi v nova življenska poglavja. Zato ji je bil namen te akcije pisan na kožo, saj govori o tistem najlepšem in najiskrenejšem delu človeka, smehu, pozitivnosti in optimizmu, ki nas nikoli ne sme zapustiti in hkrati z dobrodelnostjo nagovarja k zavedanju o tistem, kar je najpomembnejše, o edinem in resničnem bogastvu, ki ga imamo - naših otrocih :D
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Irena Lesjak - zakulisje slikanja
13 Photos - View album
Add a comment...

Sodeluj v #najnasmeh izzivu!

Objavi selfie z NAJVEČJIM NASMEHOM na našem Facebook profilu z #najnasmeh in nominiraj vsaj TRI prijatelje, da storijo enako v 24 urah  :D

NE POZABI - NASMEH NIČ NE STANE, ZATO GA DELI NAPREJ!

Vsak nominirani, ki ne želi objaviti fotke, lahko pokliče 090 933 086 in s klicem donira 2,99€ za Zvezo prijateljev mladine!

Do sedaj smo zbrali 3.000 €, kar pokrije celotno dnevno prehrano v letu 2015, vendar SAMO ZA 3 OTROKE! KOLIKO JIH BO ŠE, JE ODVISNO TUDI OD TEBE!

Objavi, nominiraj, posreduj naprej!

Skupaj pričarajmo nasmeh na otroških obrazih v tem Božičnem času! :)
Add a comment...

Post has attachment
Miklavž bo kmalu pri nas! :) Če želite pokloniti najbolj izvirno darilo in hkrati pričarati nasmeh na obraz socialno najšibkejšim otrokom, poklonite nasmejano fotografijo!

Informacije na najnasmeh@gmail.com:)
Photo
Add a comment...

"Nasmeha ne moremo kupiti, izprositi, izposoditi ali ukrasti, saj ima vrednost le, kadar nam ga podarijo." Neznan avtor

Koliko nasmehov pa ste vi podarili danes? :)
Add a comment...

Post has shared content
Petra, hvala tebi za sodelovanje in podporo našemu velikemu dobrodelnemu projektu, ki bo otrokom pričaral nasmeh na obraz! :) <3
Včerajšnji večer je bil v znamenju dobrodelnosti in nasmeha. Če lahko moj nasmeh nasmeji še koga, se bom še bolj na široko smejala. Še posebno če bodo to otroci, ki nas zelo potrebujejo. 
Vesela in počaščena sem bila, da sem bila izbrana pri tej akciji.
Hvala ekipi Naj nasmeh za enkratno izkušnjo, bili ste TOP in tudi taki ostanite.
- foto: Urška Košir
- obleka in pokrivalo: The Lie by Jerneja P. Zhembrovskyy
- uhančki: Jerneja P. Zhembrovskyy
- mua: Maja Ašič iz Carpus makeup centra
- frizura: Vesna Lasič
To fotografijo in ostalo razstavo si lahko pogledate na Krakovskem nasipu, Ljubljana, od 20.11.2014 - 20. 01.2015.
#najnasmeh   #thebestsmile   #me   #petrastarbek  
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded