Profile cover photo
Profile photo
Aleiya Mustaffa
Simple Talktive laa kot hihi I love Pink I Love Cat
Simple Talktive laa kot hihi I love Pink I Love Cat
About
Posts

Post has attachment
Jemputan Menyertai Program Liga Inovasi Malaysia 2018
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Yaya selaku setiausaha dalam program ingin menjemput pelajar dari seluruh IPT di Malaysia menyertai program kami. “Liga Inovasi Malaysia” ini adalah sebuah program untuk mencungkil bakat kreativiti mahasiswa dalam pen...

Post has attachment
I Got My Photobook (Photobook Review)
Helooo Assalamualaikum everyone, wishing you gais have a nice day. Okay baru-baru ni viral pasal photobook dekat facebook. So, apalagi yaya try ler and hasilnya sangat puas hati gais. You gais should try too. Yaya nak share photobook yaya. Btw, kalau biasa ...
I Got My Photobook (Photobook Review)
I Got My Photobook (Photobook Review)
aleiyamustaffa.blogspot.com

Post has attachment
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Assalamualaikum semua. Hai korang, yaya yuki kembali lagi dengan "Lazada Online Revolution Blogger Contest". Contest ini telah pun bermula dari 1 November, tapi tapi hari ni detik ni baru yaya ada masa nak masuk contest ni, harap-harap adalah luck yaya dan ...
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Lazada Online Revolution Blogger Contest
aleiyamustaffa.blogspot.com

Post has attachment
WePrint: Put your Sweet Memory and Moment in Personalised Mug
Assalamualaikum and hello everyone, Wishing all of you have
a nice day. Today, I want to share something interesting with you guys. Have
you ever heard or read about WePrintGift? WePrintGift offer up to 3000 products for you to choose
from, with high qualit...

Post has attachment
Review : Face Relaxing Treatment by Fellera Beauty Scrub Terbest
Assalamualaikum semua, hari-hari minggu macam ni kalau nak buat facial sendiri kat rumah boleh dapatkan Scrub Power Face Relaxing Treatment dari Fellera Beauty ni. Dengan campuran ekstrak beras, barli dan kacang soya mampu memberikan kulit manfaat seperti i...

Post has attachment
Cara Minta Offer Letter dan Soalan-Soalan Basic Interview
Assalamualaikum semua, apa khabar? yaya sihat alhamdulilah, 3 bulan bercuti dari publish post dkt blog, yaya comeback semula posting ilmu-ilmu yang bermanfaat untuk pembaca blog yaya yuki. Okay hari ni yaya nak share thread yang ditulis oleh saudara Tengku ...

Post has attachment
Review Silhouette Cameo Machine by Liberty Printing
Assalamualaikum, good afternoon. Wishing everyone have a good day and happy fasting to all muslim brothers and sisters in the world. So, today i would like to write review about Silhouette Cameo Machine by Liberty Printing. For those who are really interest...

Post has attachment
Delicious Ramadhan : Recipe's name
Assalamualaikum semua. Haa Ramadhan tiba, Ramadhan tiba, Marhaban ya Ramadhan, Marhaban ya Ramadhan. Bila tiba je bulan Ramadhan semestinya macam-macam benda kita nak makan kan so hari ni yaya nak share lah apa resepi kegemaran yaya masa bulan Ramadhan ni t...
Delicious Ramadhan : Recipe's name
Delicious Ramadhan : Recipe's name
aleiyamustaffa.blogspot.com

Post has attachment
Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017 (80 Pemenang Dicari)
Assalamualaikum hai semua wishing everyone in a good health. Sempena dengan Lazada Ramadhan Sale dan dalam persediaan menyambut kedatangan Ramadhan yang tinggal hanya beberapa hari sahaja lagi dan insyaaAllah akan menemui bulan Syawal pada 25 Jun 2017, Laza...

Post has attachment
Trending Terkini Aplikasi Sayat.me. Apa sebenarnya Sayat.me ni?
Assalamualaikum selamat petang semua. Dalam seminggu ni, Sayat.me paling banyak tular di Instagram. Mesti ada yang tertanya tanya apa benda Sayat.me ni kan?? Haa Sayat.me adalah ruang untuk confess dekat orang yang kita minat. Contohnya kalau awak minat ata...
Wait while more posts are being loaded