Profile cover photo
Profile photo
ERP.BG
9 followers
9 followers
About
ERP.BG's posts

Post is pinned.Post has attachment
Public
Smart Business Soft - история за успешния старт в ERP бранша или пътят от студентската скамейка до изграждането на един надежден партньор на ERP.BG

Post has attachment
ERP.BG осигурява финансова подкрепа на студенти от първата ERP магистратура у нас

Post has attachment
Д-р Наталия Футекова издаде първата си монография, фокусирана върху възможностите за предварителна оценка на процеса на внедряване на ERP системи.

Post has attachment
Българската софтуерна компания ERP.BG подкрепи като генерален спонсор единствената по рода си у нас класация за личности, създаващи позитивна промяна в образователната ни система - „Новатори в образованието”. 

Post has attachment
Методическо ръководство, запознаващо студентите с основни принципи за работа с ERP (Enterprise Resource Planning) системите и другите класове бизнес софтуер, излезе от печат преди броени дни. Негов автор е д-р Наталия Футекова - университетски преподавател и управляващ съдружник на една от водещите фирми за разработка на бизнес софтуер у нас - ERP.BG.

Post has attachment
Първата по рода си у нас организация ERP Academy, насочена към развитието на кадри в областта на бизнес софтуера, спечели специалната награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP LIFESTYLE AWARDS 2015. 

Post has attachment
Наскоро споделихме статия, засягаща предимствата на "хостната" ERP система. Сега обаче, ще направим паралел с избора за използване на собствен сървърен център. Предлагаме няколко съвета за сигурна и безопасна работа на внедрената управленска система:

Post has attachment
ERP.BG е партньор на първата магистратура по бизнес софтуер в България 

Post has attachment
„Нашите данни са ни много важни, затова трябва да стоят тук!“ – каза мениджърът и от погледа му трябваше да се разбере, че сме ги подценили като фирма, щом им предлагаме хостинг в център за данни.
Звучи ли ви познато?  Това е често срещан казус, когато сме решили да внедряваме управленски софтуер. Вижте обаче как реагират собственият сървърен център и професионалния защитен център за данни в кризисни ситуации.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded