Profile cover photo
Profile photo
Silduri.ro
54 followers -
Mânere și șilduri de siguranță pentru ușile caselor la prețuri accesibile
Mânere și șilduri de siguranță pentru ușile caselor la prețuri accesibile

54 followers
About
Posts

Post has attachment
Valencia este un mâner din oțel inoxidabil recomandat pentru uși de interior echipate cu broască având cheie normală, cilindru și baie. Șuruburile și cheia hexagonală sunt incluse.
Detalii și preț aici: http://www.silduri.ro/manere-turnate-usi-din-inox/manere-usi-din-inox-valencia.html
www.silduri.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Arhangelsk este un șild pentru ușă realizat din alamă. Acest mâner are un aspect plăcut la atingere și la vedere asigurând o ambianță primitoare. În plus, se pot comanda și mânere pentru geamuri din aceeași categorie.
Detalii aici: http://www.silduri.ro/manere-usi-alama-klassik/maner-alama-usa-arhangelsk.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Șildul pentru uși Indus are un design simplu și deosebit, fiind ideal pentru ușile de interior ale apartamentelor sau caselor. Disponibil în finisaj de alamă sau crom lustruit, șildul Indus are clanța îmbrăcată în culoare albă, dar se poate opta o altă culoare din cele existente și este rezistent la multe cicluri de deschidere-închidere.
Opțional, persoanele care achiziționează acest șild pentru ușă pot opta pentru același design al mânerului de la ferestre.
Detalii și preț aici: http://www.silduri.ro/manere-pentru-usi-gama-splendor/sild-pentru-usi-indus.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Asarum sunt mânere ce au finisaj dublu crom si nichel satinat, ideale pentru uși din lemn. Acestea au o estetică plăcută și elegantă, sunt ușor de montat și oferă un plus de valoare vizuală unei uși, sau unei încăperi, fie că sunt utilizate pentru ușa unui birou, a unui cabinet medical, salon de înfrumusețare sau ușa unei case.
Detalii și preț aici: http://www.silduri.ro/manere-usi-gama-trendy/manere-pentru-usi-din-lemn-asarum-crom-nichel-satinat.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alegerea stilului franțuzesc, în decorarea unei locuințe denotă multă eleganță și bun gust, acest stil reprezentând o combinație plăcută între stilul francez rural și eleganța urbană pariziană. Decorarea casei în stil franțuzesc trebuie să fie facută până în cele mai mici detalii, mânerele de uși constituind piese de rezistență în crearea unui decor perfect.
http://www.silduri.ro/manere-pentru-usi-gama-splendor/sild-de-interior-pentru-usi-kali.html
Photo
Photo
2016-03-14
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Tara este un șild pentu ușă cu un design modern și o formă curbată, fiind recomandată pentru accesorizarea perfectă a ușilor de interior sau exterior din sticlă sau din lemn, având rolul de a conferi locuinței un aer elegant. Disponibilă în finisaje de alamă lustruită sau satinată, bronz, crom lustruit și nichel satinat, clanța din gama Splendor functionează pe baza unui sistem de tragere-împingere, fiind ușor și rapid de montat pe ușă, cu ajutorul unui sistem de fixare.

Detalii și preț aici: http://www.silduri.ro/manere-pentru-usi-gama-splendor/clanta-pentru-usa-tara.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Set mâner Soria cu rozetă rotundă inclusă, disponibilă pentru uși de interior echipate cu broască având cheie normală, cilindru și baie.
Mânerul este realizat din oțel inoxidabil și prezintă arc din oțel special tratat pentru rezistență îndelungată.

Detalii și preț aici: http://www.silduri.ro/manere-…/maner-usa-din-inox-soria.html
Add a comment...

Post has attachment
Mânere pentru ușă din Gama Standard - șild Cesar din alamă lacuită și lemn.
Mai multe modele la prețuri accesibile, pe www.silduri.ro.
Add a comment...

Post has attachment
SRG 92 sunt mânere pentru uși din termopan, înguste dar recomandate pentru uz universal. Aceste șilduri prezintă mâner sau buton pe exterior, clanță pe interior și dispun de un mecanism interior automat de eliberare a clanței.

Detalii și preț aici:http://www.silduri.ro/silduri-de-siguranta/manere-usi-termopan-srg-92.html
Add a comment...

Post has attachment
Mânerele pentru ușile de mobilă sub formă de butoni se folosesc pe scară largă atât în instituții, birouri de firme, bănci cât și acasă, oferind o ținută deosebită ușilor cât și mobilei în ansamblul ei. Se pot asorta cu formele și culorile din restul încăperii.

Așadar, Mici schimbări ... Mari transformări! :D

http://www.silduri.ro/manere-butoni-mobilier/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded