Profile cover photo
Profile photo
SHERWIEYNA MUZZAWER
37 followers
37 followers
About
SHERWIEYNA MUZZAWER's posts

Post has attachment
Persiapan Wajib Sebelum Bersalin.
Assalamualaikum.. Alhamdulillah keputusan Daniael Mieqael masuk darjah satu tahun depan dah keluar. Bersyukur sangat dapat sekolah yang memang aku nak dan paling penting dekat dengan rumah. Sebelum keputusan ni keluar aku sebenarnya berdebar debar jugalah r...

Post has attachment
Rindu Nak Update Blog.
Assalamualaikum.. Lamaaaaaaa gilaaaaaa tak update blog! Setiap kali update blog mesti alasan yang sama. Sibuklah! Itulah.. inilah.. ish ish..Sila maafkan 😩. Masih ada ke pengikut blog kita ni? ke dah lari semua 😂. Sejak mengandung anak keempat ni, serius ...

Post has attachment
Jalan Jalan Sekitar Monumen Alaf Baru Putrajaya
Assalamualaikum.. Cerita dua bulan lepas..hehehe. Biasalah si Mummy ni asyik nak cerita kisah kisah dah basi dalam blog. Sila banyak bersabar ye..hehehe 😊. Masa ni suami baru balik dari Algeria. Dua bulan tak jumpa si Daddy kesayangan ni tau. Rindunya aku ...

Post has attachment
Graduation Day Little Caliphs Putrajaya 2016
Assalamualaikum. Cerita ni dah lama bersarang dalam blog. Blog sampai dah berhabuk habuk dah baru teringat yang aku pernah buat entri pasal Daniael Mieqael konvo tahun lepas. Cuma tak sempat nak publish je. Sayangnya kalau tak masuk blog 😢 Konvo Daniael Mi...

Post has attachment
Rezeki 2017
Assalamualaikum.. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Terima kasih YA ALLAH atas REZEKI ini. Terima kasih YA ALLAH... Syukur Alhamdulillah.. Syukur Ahamdulillah.. Syukur Alhamdulillah.. Debaran selama ini akhirnya dah terjawab. Berhari hari f...

Post has attachment
Rezeki 2017
Assalamualaikum.. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Terima kasih YA ALLAH atas REZEKI ini. Terima kasih YA ALLAH... Syukur Alhamdulillah.. Syukur Ahamdulillah.. Syukur Alhamdulillah.. Debaran selama ini akhirnya dah terjawab. Berhari hari f...

Post has attachment
Entri Santai Santai Aje
Assalamualaikum.. Alhamdulillah dah nak masuk penghujung bulan Mac. Tahun ini terasa cepatnya masa berlalu. Tak terkejar rasanya masa berlalu begitu pantas. Tak sempat berkongsi cerita dalam blog ini. Serius sibuknya aku Allah saja yang tahu. Tahun ini maca...

Post has attachment
Kisah Si Mummy Yang Hebat
Assalamualaikum Aku dah jarang jarang sangat update blog kesayangan aku ni. Tapi tetap nak update juga blog ini walaupun kisah yang aku nak ceritakan dalam blog ini sudah basi. Biarlah asalkan segala kenangan manis suka duka kehidupan aku ada dalam blog ini...

Post has attachment
Pendaftaran Anak Anak Ke Tadika
Assalamualaikum. Ya Allah lamanya aku tak update blog. Aku langsung tak berkesempatan nak buku blog pun sebenarnya. Hidup aku dalam beberapa bulan ni terlalu sibuk. Suami pula kerap sangat outstation. Kalau jumpa pun sekejap sangat. Tak sempat bercinta lama...

Post has attachment
Family Day 2016 : Bangi Wonderland Theme Park & Resort
Assalamualaikum.. Aku sejak bekerja dengan kerajaan ni banyak kali jugalah join family day ofis aku. Setiap tahun ofis aku wajib buat family day. Dulu masa kerja dengan swasta sekali je kot aku dapat merasa family day. Ofis lama aku buat family day kat Sara...
Wait while more posts are being loaded