Profile cover photo
Profile photo
Gold Online Marketing
3 followers -
Az idő pénz. Önnek is. A Gold Online Marketing professzionális online marketing szolgáltatásokat nyújt azok számára, akik népszerűsítenék cégüket, vagy vásárlókat szereznének.
Az idő pénz. Önnek is. A Gold Online Marketing professzionális online marketing szolgáltatásokat nyújt azok számára, akik népszerűsítenék cégüket, vagy vásárlókat szereznének.

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Online Marketing és Vezetői képzések!
• április 14. - Online marketing trendek 2015 (ingyenes)
• május 14-15 - Bizalomépítés és Vezetéstechnika képzés Szilvásváradon
• május 20. - Google Adwords átfogó hirdetési képzés
• június 4-5. - Facebook Menedzsment, Google Adwords és Szervezetfejlesztés tréning Velencei-tó partján
http://www.goldonlinemarketing.hu/hirlevel/
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-10-20
18 Photos - View album

Post has attachment
Webergonómia mérés 
A webergonómia a különböző internetes oldalak használhatóságával, a felhasználók szokásainak boncolgatásával foglalkozik. Célja mérni a látogatók elégedettségét, illetve növelni a weboldal hatékonyságát. A webergonómia tehát azt vizsgálja, hogy egy weboldal mennyire használható, mennyire világos a kezelése és könnyű-e megtalálni rajta azt, amit keresünk. Az interneten böngészőknek nincs sok idejük, gyors megoldásokat keresnek, így az egyértelműségre kell törekedni. Nehéz megfogni és az oldalon tartani a látogatókat, vásárlásra ösztönözni még nehezebb. Ha úgy érzed, hogy rengeteg energiát belefektettél weboldalad elkészítésébe és mégsem hozza meg a várt eredményt, nincs elég megrendelőd, kérd a segítségünket. Megmutatjuk, mit kell ahhoz változtatnod jelenlegi weboldaladon, hogy elérd a kívánt hatást, sőt még el is készítjük neked.
Photo

Post has attachment
Webanalitika mérés és elemzés 
A webanalitika egy professzionális webes statisztika, amely a mérőszámok analizálásán túl mélyebb elemzésekhez is képes információt nyújtani. Sokan hiszik, hogy a látogatottság mérésére való, de ennél mélyebb tartalmakat közöl. Megmutatja az összefüggéseket a különböző mért adatok között és minden apró részletet elemezni tudunk általa. Az elemzés segítségével kiértékelést készíthetünk (pl.: kik a legjobb látogatóim) és rátapinthatunk online marketing megoldásaink gyenge pontjaira. Ezáltal népszerűbbé tehetjük weboldalunkat. Cégünk segít kihasználni a webanalitikában rejlő nagyon széles körű lehetőségeket, ugyanis a felhasználók nagy része mindössze 10%-át használja ki ezeknek az opcióknak. Kérd egyedi ajánlatunkat!
Photo

Post has attachment
Google AdWords kampány
Olcsó és rendkívül hatékony hirdetési módszer. A Google-ben az organikus találatok fölött és mellett megjelenő hirdetések, melyek kulcsszó-keresések alapján jelennek meg. Az Ön termékeire, szolgáltatásaira jellemző kulcsszólistát hozunk létre, és ha valaki ezekre a kulcsszavakra keres rá, az Ön hirdetése megjelenik a nem fizetős hirdetések fölött/mellett. Ez a hirdetési forma kattintás alapú, vagyis csak akkor kell fizetni, ha rákattintanak a hirdetésére. Segítünk neked akkor is, ha már használod a rendszert, de bizonytalan vagy benne, hogy jól csinálod-e és akkor is, ha most szeretnéd elkezdeni az adwords használatát. Lépésről lépésre felépítjük kampányaidat.
Photo

Post has attachment
Webszövegírás
A felhasználókat, vásárlókat ösztönöznünk kell arra, hogy nálunk vásároljanak és ezt a bizalmuk megnyerésével érhetjük el. Profi módon kell felkelteni az érdeklődésüket, a weboldal, hírlevél, vagy blog szövegezésének meggyőzőnek kell lennie, különben máris továbbkattint a látogató és nem jön létre üzlet. A siker egyik kulcsfontosságú alapvető eleme a jó webszöveg, amely hasznos információkat tartalmaz, érdekes és nem untat. Természetesen átgondolt kulcsszavakkal együtt kell alkalmazni. Ajánljuk neked ezt a szolgáltatást, ha szövegeket írsz honlapra, blogolsz, hirdetést készítesz, vagy ajánlatokat írsz. Levesszük a válladról ezt a terhet és profi webszövegírókkal állíttatjuk össze a szükséges textusokat. Árkalkuláció a megírandó szöveg mennyisége alapján, kérj ajánlatot!
Photo
Wait while more posts are being loaded