Profile cover photo
Profile photo
Bahar Gate LTD
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2
مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری E2 : اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری و خرید یک بیزنس در آمریکا بکنند ویزای ۲ ساله آمریکا به شرط تمدید اعطاء میکند. ویزای سرمایه گذاری E2 در مدت زمان بسیار کوتاه حدود ٦ ماه برای متقاضی اصلی, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر میشود. ویزای E2 که ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا محسوب می شود ٢ سال اعتبار دارد و به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد برای همیشه قابل تمدید می باشد.

پس از ورود به خاک آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری E2 متقاضی و تمام همراهان میتوانند به راحتی برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا اقدام کنند.
Wait while more posts are being loaded