Profile

Cover photo
Clinica Medicala Exmedica
14 followers|610 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Remediu pentru durerile de spate - Soleve
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La clinica medicala http://www.exmedica.ro puteti beneficia de APARATUL DE ECOCARDIOGRAFIE Philips iE33 xMATRIX. Este ultima noutate în tehnologia ECOCARDIOGRAFIEI TRANSTORACICE, TRANSESOFAGIENE ȘI VASCULARE -- APARAT ULTRA PERFORMANT DE DIAGNOSTIC.Aparatul Philips iE33 xMATRIX oferă majoritatea SERVICIILOR MODERNE DE ECOCARDIOGRAFIE-3D, 4D, Doppler tisular, cât și ultimele noutăți disponibile în colectarea imaginilor ecocardiografice obținute 2D, 3D și 4D. Pentru ecocardiografie TTE , aparatul iE33 xMATRIX folosește transductorul X5-1.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Prima clinică privată care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie.
Introduction

Exmedica este prima clinică privata care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie, avand in echipa sa elita medicilor din Romania. Din echipa noastra de medici fac parte medici de renume precum:

- Dr. Șerban BRĂDIȘTEANU Medic primar chirurgie cardiovasculară

- Dr. Mihaela RUGINĂ Medic primar cardiologie și interne Cercetător științific principal gr. I

- Prof. Dr. Mircea GORGAN Medic primar neurochirurgie

- Prof. Dr. Mihai VOICULESCU Medic primar medicină internă

- Conf. Univ. Dr. Mihai HÂRZA Medic primar urologie

Pentru a vedea toata echipa noastra de medici intrati aici.

Pe langa serviciile medicale la cel mai inalt nivel oferite de echipa noastra de medici, noua clinica medicala se angajeaza sa ofere si acces rapid la investigatii complexe. Unitatea detine doua echipamente medicale, unice in tara. Este vorba despre ecocardiograful inteligent Philips model iE33 xMatrix, care permite, pe langa altele, investigare cardiologica completa in formate 2D si 3D si un electromiograf de ultima generatie, tip Viking On Nicolet EDX, care permite investigatii neurofiziologice complexe.

Exmedica. ro - Experti in sanatate

Contact Information
Contact info
Phone
021 210 84 55, 021 210 84 42
Mobile
075 608 80 23
Email
Fax
021 210 84 64