Profile cover photo
Profile photo
Zatul Immah
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Elakkan Kecacatan Bayi Dengan Set Kehamilan Shaklee
Dalam dua tiga minggu kebelakang ini, banyak isu "Spini Bifida" tular di laman sosial. Apa itu Spina Bifida? Jom saya kongsikan. APA ITU SPINA BIFIDA? Spina Bifida bermaksud "sumbing tulang belakang". Ia berlaku apabila tiub neural tidak berkembang dengan b...
Add a comment...

Post has attachment
Woowww... Maxis pun dah keluarkan handphone berjenama NEXT berserta pelan postpaid yang berbaloi !!

Menarik ni...
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia Kehebatan Vivix
Kalau dua tiga tahun lepas kalau sebut Vivix mungkin orang akan tertanya-tanya apa tu Vivix? Tak pernah dengar pun. Tapi tidak sekarang ni. Vivix dah tular satu Malaysia malah 1 dunia. Ramai yang dah tahu kehebatan Vivix sebagai pelengkap kesihatan tubuh ba...
Rahsia Kehebatan Vivix
Rahsia Kehebatan Vivix
naturalvitaminshoppe.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Asma Pulih Dengan Omega Guard Shaklee
APA ITU PENYAKIT ASMA Asma adalah sejenis penyakit immunologi yang menyebabkan kesukaran bernafas. Ini adalah kerana ketika pesakit diserang asma, keradangan dan spasma pada selaput dinding laluan udara menyebabkan bronkiol di dalam paru-paru menjadi sempit...
Asma Pulih Dengan Omega Guard Shaklee
Asma Pulih Dengan Omega Guard Shaklee
naturalvitaminshoppe.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Mac 2017 : Lecithin
Ada yang dah tau promosi bulan ini ? Untuk yang dah ada azam kuruskan badan, bulan ini bulan anda ! Promosi Lecithin Buy 1 FREE 1 tau.. Untung gileee ! Rugi kalau tak grab. Cepat order sekarang ! Hubungi saya SID Pilihan anda seperti di bawah. Facebook : Za...
Promosi Shaklee Mac 2017 : Lecithin
Promosi Shaklee Mac 2017 : Lecithin
naturalvitaminshoppe.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Berpantang Bersalin Ceaser Dengan Vivix
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lamanya saya tak update blog ni. Tahun lepas tahun saya diberi rezeki anak no 3 dan alahan yang teruk. Nak update blog memang takde dalam otak saya ni hehe... Yang saya nak hanya baring di dalam bilik gelap hahaha melamp...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Oktober 2016 : Omega Guard
Hai semua.. Setahun blog ini terbiar tanpa di update. Ya ampuuuunn... Walaupun blog ini tak di update, tapi saya masih aktif menjual produk Shaklee dan mana² regular customer saya jugak masih setia membeli dengan saya :) No fon saya tu pun masih aktif untuk...
Promosi Shaklee Oktober 2016 : Omega Guard
Promosi Shaklee Oktober 2016 : Omega Guard
naturalvitaminshoppe.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bercuti di Aquaria KLCC
Bercuti di Aquaria KLCC
immaazlan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Gigi Patah
Gigi Patah
immaazlan.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded