Profile

Cover photo
Haiden Monsun Ross
150,643 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Jubah Nursing Limited Edition Untuk Dijual!!!
Selesai dengan tudung,kali ni saya nak mempamerkan jubah moden yang menyenangkan para ibu untuk menyusukan anaknya dan memudahkan juga untuk mengambil air wudhu. Design dan corak nya very updated dan sangat menarik!! Dh..xmau banyak cakap dh!! Kita straight...
 ·  Translate
Selesai dengan tudung,kali ni saya nak mempamerkan jubah moden yang menyenangkan para ibu untuk menyusukan anaknya dan memudahkan juga untuk mengambil air wudhu. Design dan corak nya very updated dan sangat menarik!! Dh..xmau...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Tudung Bawal Terkini 2014/2015-First Tudung Bawal Yang Tak Jarang!!!
Assalamualaikum semuaaa!! Fuhh memang lama rasanya tak update blog sekarang ni..ai maklumlah..tengah busy..Post kali ni saya nak mempromsikan tudung bawal yang terkini. Tudung bawal ni memang ada nilai sentimental nya sehinggakan tudung jenis ini tidak lupu...
 ·  Translate
Assalamualaikum semuaaa!! Fuhh memang lama rasanya tak update blog sekarang ni..ai maklumlah..tengah busy..Post kali ni saya nak mempromsikan tudung bawal yang terkini. Tudung bawal ni memang ada nilai sentimental nya sehingg...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
DIY:Cara nak buat lipscrub yang sangat simple
Assalamualaikum semua.. Thanks for visiting my blog..ok kali ni sye nk tunjuk cara buat lipscrub sendiri.Yang pasti ianya senang and 100% organic.takde bahan kimia n klau tertelan pon takde effect kat perut.So ape tunggu lagi? Lets get started! First step: ...
 ·  Translate
Assalamualaikum semua.. Thanks for visiting my blog..ok kali ni sye nk tunjuk cara buat lipscrub sendiri.Yang pasti ianya senang and 100% organic.takde bahan kimia n klau tertelan pon takde effect kat perut.So ape tunggu lagi...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Whatsapp n wechat saye
Assalamualaikum u olls!!! Apa khabar?? Ok on this entry kali ni sye nk tunjuk whatsapp n wechat sye kt u guys. Memandangkan byk business online yg menggunakan whatsapp n wechat, so sye pon nk gunakan alternative yg sme jgak. This is my whatsapp.. Yg ni plak...
 ·  Translate
Assalamualaikum u olls!!! Apa khabar?? Ok on this entry kali ni sye nk tunjuk whatsapp n wechat sye kt u guys. Memandangkan byk business online yg menggunakan whatsapp n wechat, so sye pon nk gunakan alternative yg sme jgak. ...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Tudung Raya 2014!! Tudung Ruffles yang murah baqhang!!!!
Assalamualaikum!! Ni sye nk bgitau ade tudung fesyen terbaru dan terkini sesuai utk semua peringkat umur dn semua lapisan masyarakat!!! Yg penting harganya yg sgt murah!! Lai lai lai... Tudung yg sye nk ckp ni adelah TUDUNG RUFFLES.. Ape tu Tudung Ruffles??...
 ·  Translate
Assalamualaikum!! Ni sye nk bgitau ade tudung fesyen terbaru dan terkini sesuai utk semua peringkat umur dn semua lapisan masyarakat!!! Yg penting harganya yg sgt murah!! Lai lai lai... Tudung yg sye nk ckp ni adelah TUDUNG R...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Resepi Cekodok Mudah!! Untuk Beginner Yeahhh
Haaaa..ini first entri saya yang saya nak share pasal masakan!! Korang dh biasa dengar cekodok kan? Pernah buat tak? Pernah? Pernah makan tak? Pernah jugak?! Haisshh siapala xpernah makan cekodok kan..baiklah kita xnak buang masa lagi..jom kita straight ter...
 ·  Translate
Haaaa..ini first entri saya yang saya nak share pasal masakan!! Korang dh biasa dengar cekodok kan? Pernah buat tak? Pernah? Pernah makan tak? Pernah jugak?! Haisshh siapala xpernah makan cekodok kan..baiklah kita xnak buang ...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
**
Assalamualaikum semua.. Awak semua sihat x? Dh berapa hari dh xupdate blog. aishhh..ni sye nk proceed ttg tudung ruffles yg bru sye beli n sye jual juga. Saya beli color manggis n apa yg saya beli tu it turns out more than I expected. Especially mengenai co...
 ·  Translate
Assalamualaikum semua.. Awak semua sihat x? Dh berapa hari dh xupdate blog. aishhh..ni sye nk proceed ttg tudung ruffles yg bru sye beli n sye jual juga. Saya beli color manggis n apa yg saya beli tu it turns out more than I ...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
**
Assalamualaikum semua?!! Sihat x awak?? Hehe Bosan larh duduk rumah ni.. Tgh cuti sem ni mmg aq ni keje makan tido je.. Lemak pon ermm nmpak gayanya semakin bertambah..yek yer je aq nk exercise.. Hampeh.. Cuti sem ni aq adelah jdi agent dropship tudung mcm ...
 ·  Translate
Assalamualaikum semua?!! Sihat x awak?? Hehe Bosan larh duduk rumah ni.. Tgh cuti sem ni mmg aq ni keje makan tido je.. Lemak pon ermm nmpak gayanya semakin bertambah..yek yer je aq nk exercise.. Hampeh.. Cuti sem ni aq adela...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
Tudung Ruffles for sale!! Rm15 only
Assalamualaikum peeps!! Sihat? kayfa haluka? Klau sihat alhamdulilah. Klau xbrapa sihat jgn lpa mkan ubat tau.. Entry kali ni sye nk post psal tudung yg sye nk jual kpd readers sekalian. Alhamdulilah cuti sem ni sye dpt jdi dropship agen yg sah..n sye harap...
 ·  Translate
Assalamualaikum peeps!! Sihat? kayfa haluka? Klau sihat alhamdulilah. Klau xbrapa sihat jgn lpa mkan ubat tau.. Entry kali ni sye nk post psal tudung yg sye nk jual kpd readers sekalian. Alhamdulilah cuti sem ni sye dpt jdi d...
1

Haiden Monsun Ross

Shared publicly  - 
 
**
Bismillahirahmannirahim... Assalamualaikum semua, sihat? Alhamdulilah..hehe Waaa lamenye x update blog kte nii.. Dh bersawang  ngan berhabuk dh nengok.ni first post tuk taun ni since dh almost a year x menjenguk blog ni. Entry kali ni nk post psai my cat pl...
 ·  Translate
Bismillahirahmannirahim... Assalamualaikum semua, sihat? Alhamdulilah..hehe Waaa lamenye x update blog kte nii.. Dh bersawang  ngan berhabuk dh nengok.ni first post tuk taun ni since dh almost a year x menjenguk blog ni. Entr...
1
Story
Tagline
This is the story of a girl.. she looks so fat in photograph..keep calm and smile
Introduction
Smile is my best medicine, Patience is my biggest strength, Hope is my new future ,Family is number one for me ,Friendship never end to me ,Allah is the one I worship..
Links