Profile cover photo
Profile photo
Hana Radzi G8 Unity
20 followers -
Premium Beautiful Expert
Premium Beautiful Expert

20 followers
About
Posts

Post has attachment
Review : Vaseline Intensive Care | Aloe Soothe
Assalamualaikum & Hi Nak cerita ni. Last week Hana start dapat kulit muka bermasalah. Jadi apa? Jadi macam mana kulit muka tu? Ni nak story la ni. Last week masa tu nak balik kampung. Bertolak malam. Dah pula ada masalah peribadi sikit . Jadi serabut. Nak t...
Add a comment...

Post has attachment
Suri Rumah Berpendapatan
Assalamualaikum & Hi Tengah buat apa tu? Ada suri rumah yang tengah baca entri ni tak? Nak share something dengan awak semua ni. Kalau tengah rehat-rehat, boleh la singgah sekejap, baca entry istimewa untuk awak ni.. Waktu-waktu kemuncak macam ni, mungkin a...
Suri Rumah Berpendapatan
Suri Rumah Berpendapatan
hana-radzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Let's Get Yours
Premium Beautiful Corset
Premium Beautiful Corset
hanaaradzi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
hi welcome to all m friends!
Welcome Everyone
Welcome Everyone
hanaaradzi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
TDC Small Celebration
Assalamualaikum & Hi As i promise in previous entry, ni hana nak share lah gambar-gambar ceebration tersebut. Bagi yang terlepas entri sebelum ni, boleh rujuk SINI . Entri kali ni hana nak share juga bagaimana perasaan hana as anak TDC dengan kehadiran pemi...
TDC Small Celebration
TDC Small Celebration
hana-radzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Huish.. Berhabuk!
Assalamualaikum & Hi Amboi, lama sungguh tak jenguk blog. Hidup lagi ke blog ni hana oiii...??? Eh, hihii.. Hidup sis... Cuma aktif kat facebook dengan instagram. Maaf eh.  . . . . . . . . . Hai semua, sihat ke? Hana sihat je. Cuma semalam tetiba sakit peru...
Huish.. Berhabuk!
Huish.. Berhabuk!
hana-radzi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Premium Beautiful Transformation
Assalamualaikum & Hi Macam mana penangan lepas bulan puasa dan syawal baru jer berlalu tu? Ada yang kata bulan ramadhan sesuai kalau nak turunkan berat badan, turun ke tidak? Ada yang kata lepas raya berat badan naik mendadak. Maklumlah banyak makan kan.. M...
Premium Beautiful Transformation
Premium Beautiful Transformation
hana-radzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Herba Maharani
Assalamualaikum & Hi Selamat bercuti umum kawan-kawan tersayang.. Waaa..Bodek lebih pula. Hihii..Tak lah, memang sayang pun. Tanpa kawan-kawan tiadalah bermakna blog ni..  Hari yang cerah, indah & permai ni, Hana nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Deepavali...
Testimoni Herba Maharani
Testimoni Herba Maharani
hana-radzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded