Profile cover photo
Profile photo
Nin Cyha Ahmad Lotfi
38 followers -
Mencari mimpi baru, seindah pelangi, seluas awan biru, seterang dan setinggi bintang di langit.
Mencari mimpi baru, seindah pelangi, seluas awan biru, seterang dan setinggi bintang di langit.

38 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Menghilang Lama.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh. Hello, people! Well, long time no see, long time no hear from me huh? CikNin mintak maaf sangat-sangat sebab sibuk sikit masa mula-mula masuk semester baru hari tu. Kitorang ada kursus Pra...

Post has attachment
Cuti Semester Dah Nak Habis. :)
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum :) Maaf, agak lama CikNin tak update blog ni. Hee. Malas nak update sebenarnya + takde cerita nak update. Hee. Sorry yee. :) Haa, esok Sabtu. Maknanya, ia merupakan hari terakhir CikNin bercuti untuk semester 4. Dah...

Post has attachment
Milik Pahang.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. :) So, I guess everyone must know what I'm going to write huh? Yeap, last Sunday was a final match for soccer Liga Malaysia. Hari yang amat dinantikan oleh semua peminat bola sepak di Malaysia, termasuklah CikNin. ...

Post has attachment
Keadaan Nenek.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. :) Petang tadi CikNin pergi ke hospital, melawat nenek. Alhamdulillah, kondisinya ada sedikit peningkatan. Dah sedar kejap sebelum CikNin sampai. Denyutan jantung pun dah okey sikit. Masih dirawat di Unit Rawatan R...

Post has attachment
Nenekku.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. Dua hari lepas CikNin terima panggilan dari ibu saudara yang mengatakan nenek CikNin,  (nenek belah Umi) dimasukkan ke wad kecemasan disebabkan serangan asma, sebelum Maghrib. Lepas Maghrib, Umi dengan Abah bergega...

Post has attachment
Masa Berkualiti.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum people! So, yesterday CikNin, Abah and also Cik Putih went to KB Mall. Tujuan utama kami ke sana sebab nak cari laptop baru. Actually, CikNin nak cari tablet sebab senang sikit nak bawak pergi kelas. Bawak laptop be...

Post has attachment
Cerita Semalam.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua! Hee. How's day? CikNin, Alhamdulillah. Okeyy, Mr. HH dah mula aktif yee dekat blog ni. Hee. Bagus-bagus! Hehe. Rajin dia update. Thanks awak. :) Cerita pasal semalam. MUET. Hoho. Alhamdulillah, everything wen...

Post has attachment
Al-Kisah Suatu Hari !
Hi, Mr. HH here. Before ke hari esok, nak cerita ape yg dah jadi hari ni. hehe! Hari ni in the morning my better half ade speaking test for her MUET and Alhamdulillah she said that everything was okay. Band 6 kan awak? Hee. Tempat die ambik MUET tu dkt dpn ...

Post has attachment
Mr. HH in da blog.
All the best! Hi semua! Hee. Nak diceritakan or digambarkan betapa happynye Mr. HH mmg tak termampu rasanya sbb first time dpt corat coret dlm blog Mrs. HH a.k.a penguin kecil a.k.a my better half ni. Haha! Actually, awal dulu main main je and tak sangka pu...
Wait while more posts are being loaded