Profile cover photo
Profile photo
Picknickers
11 followers
11 followers
About
Picknickers's posts

Post has attachment
Blogger Wimke Tolsma is gisteren bij ons langs geweest. Benieuwd wat ze van Picknickers vindt? Lees het op haar blog: http://www.wimketolsma.nl/2015/03/hotspot-picknickers-in-terherne.html

Post has attachment

Post has attachment
We hebben onze kerstplannen klaar! Kom je ook gezellig kerst vieren met je familie of vrienden? Op eerste kerstdag hebben we een 4 en 6 gangen diner met wijnarrangement en op tweede kerstdag hebben we een gezellige 'Smoker' winterbarbecue met allemaal foodie proof food!  

Post has attachment
Herfst bij Picknickers! Op onze nieuwe herfstkaart vind je onder andere de lekkerste hutspot met pulled pork, herfstige salades met pompoen en roodlof, hartverwarmende soepen en niet te vergeten onze uberlekkere chocoladetaart met frambozen!  Onze barista verwent je graag met een chai tea latte gemaakt van de Kusmi love tea (super relaxte thee met geschuimde melk!)

We hebben ook het interieur lekker mee gewisseld met het seizoen. Zo vind je een heerlijke huiskamerfauteuil, een schaakbord en verschillende leesboeken.

Kom je binnenkort ook langs om te proeven? We zijn benieuwd wat je er van vindt! Check onze website www.picknickers.nl voor meer informatie of bekijk onze facebookpagina.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-10-21
7 Photos - View album

Post has attachment
Ons restaurant in Terherne begint steeds meer te lijken op wat we voor ogen hadden toen we er mee begonnen..We hebben wat nieuwe foto's op onze website geplaatst.

Check de website, zie http://www.picknickers.nl/gallery/de-verbouwing/ of klik op foto's wanneer je op de website zelf bent!

Post has attachment
Picknickers zoekt kooktalent! Ben/ken je een ambitieuze foodie met een recente koksopleiding? Check dan de #vacature #friesland: http://www.picknickers.nl/over-ons/team 

Post has attachment
We hebben weer paar foto's toegevoegd aan de website. Benieuwd? Check de website!

Post has attachment
Tof! We staan op de voorpagina van de laatste uitgave van Middelpunt :-) 
Photo

Post has attachment
Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en klusupdates van Picknickers? 

Je leest het in ons laatste blogbericht op http://www.picknickers.nl/blog/klus-update-3/

Post has attachment
We hebben weer een nieuw blogbericht geschreven op onze website. Check: http://www.picknickers.nl/blog/klus-update-2/ !
Wait while more posts are being loaded