Profile cover photo
Profile photo
Nabilah Huda
17 followers
17 followers
About
Nabilah's posts

Post has attachment
PELAMPUNG BAYI (baby neck float & swim trainer)
Sekarang kan trend parents bawak baby pergi baby spa macam
dekat gambar bawah ni kan..kalau dekat baby spa ni, baby akan pakai pelampung
leher (neckfloat) dan berenang dalam bath tub air die suam2 je..   Contoh gambar dari google Kalau pada siapa yang tenga...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 4
Day 4 – Pinnacles Desert – Lancelin Sand dunes Macam biasa la pagi2 dah start masak untuk breakfast dan
jugak makan tengahari..siap2 tapau untuk lunch sebab hari ni kitorang nak pergi
tempat yang jauhhhhhh..ke Pinnacle Desert..anggaran dalam 3 jam dari
West...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 4
Day 4 – Pinnacles Desert – Lancelin Sand dunes Macam biasa la pagi2 dah start masak untuk breakfast dan
jugak makan tengahari..siap2 tapau untuk lunch sebab hari ni kitorang nak pergi
tempat yang jauhhhhhh..ke Pinnacle Desert..anggaran dalam 3 jam dari
West...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 5
Day 5 & 6 – Araluen Botanic Park – Eshed
Market, Freemantle – Swan Bell Tower – Insan Café –Airport Ok banyak sangat part nak cerita pengalaman ke Perth ni
kan..untuk hari ke 5 & 6 aku lumpsum kan je terus dalam part akhir ni..
kali ni kitorang bertolak ke ...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 3
Day 3- Caversham Wildlife Park – Margaret Chocolate River
Factory – CBD Perth -- Harbour Watertown Outlet Ok macam biasa, kali ni bangun awal sikit untuk sediakan
breakfast nasi goreng dan sediakan lunch sekali, sebab kitorang plan nak ke
caversham wildlife...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 2
Day 2- Blue Boat House – Freemantle – Freemantle Prison -- Kaili’s
Restaurant --- E-shed Market -- Freemantle Market Hari kedua ni macam biasa la, pagi2 lagi kitorang dah start
masak breakfast siap2 kenyangkan perut..cewahh..lepas tu start enjin kereta dan
...

Post has attachment
TRIP TO PERTH AUSTRALIA PART 1
Hurmm. Sekali dah aktif nak menulis blog ni, laju je nk update. Tiap ari pulak keje nk update blog. Haha. Puas aku duk mikir, kenapa la aku berenti tulis blog dulu. Sebabnye aku rasa tulis blog ni leceh. Kena menulis panjang2 macam karangan. Sebab tu malas ...

Post has attachment

Post has attachment
CHECKLIST UNTUK BAKAL PENGANTIN
Muahaha...tajuk entry je dah menunjukkan yg iolls skarang tengah busy dengan wedding preparation..tapi aku still banyak bende lagi nak prepare dan booking sume..sebab nye skarang ni busy dengan keje dan mood nak fokus pasal ni tak datang lagi..too bad kan.....
Wait while more posts are being loaded